Šampon Recenze Urtekram Bio Šampón bez parfemace 250 ml

Recenze Urtekram Bio Šampón bez parfemace 250 ml

Šampony Urtekram bez parfemace jsou vyvinuty konkrétně pro citlivou pokožku a alergiky. Jsou jemné a neobsahují žádné agresivní tenzidy. Pouze bylinné výtažky, mýdlové látky z palem olejných a rostlinné oleje, které zanechají vaše vlasy čisté a hebké. Mořská sůl dodává velké množství minerálů, které obohacují jak vaše vlasy, tak pokožku hlavy.

Registrovaný uživatel28. prosince 2022

Chtěla jsem vyzkoušet šampón bez zatěžujících látek a opravdu mi moc vyhovuje. Trpím na suchou pokožku hlavy a nyní je to mnohem lepší.

Registrovaný uživatel15. listopadu 2022

Nedráždí oči, ideální pro alergiky,atopiky. Příznivá cena.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2022

Produkt objednávám podruhé, je vynikající, není potřeba kondicioneru, skvělý i pro přecitlivělou pokožku hlavy. Vlasy jsou hebké a lesklé.

Registrovaný uživatel28. srpna 2022

Bohužel nevyhovuje mi, není sice parfemovaný, ale mě smrdí a na pokožku hlavy nějak moc nepůsobí, drbu se pořád a užívám skoro měsíc

Už nekoupím

Registrovaný uživatel9. srpna 2022

JEMNÝ, PĚNIVÝ

Registrovaný uživatel14. září 2021

Konečně po dlouhé době šampon, po kterém nemám podrážděnou pokožku hlavy

Registrovaný uživatel14. července 2021

Bez parfemace, dobré složení, velmi jemný a nedráždí pokožku. I přesto dobře pění a myje vlasy. Používám já jako atopik a také děti, všem nám vyhovuje.

Registrovaný uživatel11. ledna 2021

Já mám alergii na parfémové a konzervační složky.Sampon Urtekram je jediný co má kůže snese,po jiných jsem měl ruce plné drobných pupenů nalitych tekutinou a po prasknutí se udělalo bolavé místo,které svědilo,že jsem ho rozskrabal do krve.Na alergii mi přišli až po roce díky Epikunatnim testům.Od té doby mám klid a jsem rád že kosmetika Urtekram existuje. Josef.