Šampon Recenze Uriage DS Hair keratoredukční šampon pro citlivou a podrážděnou pokožku 150 ml

Uriage DS Hair je keratoredukční šampon určený pro citlivou a podrážděnou pokožku hlavy. Tento šampon je ideální pro ty, kteří trpí svěděním pokožky hlavy a mají mastné vlasy. Jeho objem je 150 ml. Tento šampon je určen pro unisex použití, což znamená, že je vhodný pro muže i ženy.

a.manaskova25. října 2025

nic zvláštního, jenom pořádná cena a sliby zázraků

pajunka.marikova24. října 2025

Jediný šampon který nedráždí pokožku.

hromcikovae9. července 2025

Zklidňuje pokožkul, zamezuje svědění.

Registrovaný uživatel29. května 2025

Snad jen, že krásně voní

Nefunguje... Po 2 měsících pokožka stále svědí a lupy ba naopak snad přibyli ... Vysoká cena a efekt žádný !!! Lituji koupě... Přešel sem na Alpecin a výsledky hned po týdnu ... Nedoporučuji

Almymail126. dubna 2025

zklidňuje svědění a podráždění již po první aplikaci

polakbenes23. září 2024

Vůbec mě nesvědí pokožka hlavy a tudíž mě nenutí si ji škrábat.používám 2x týdně.Stačí málo

na lupenku nepomohl,myslela jsem, ze zmizí.

milcakovarikova14. února 2024

Na doporučení mé kadeřnice ho používám už od Vánoc a jsou vidět výsledky . Koupila jsem již opakovaně . Doporučuji .

Registrovaný uživatel11. června 2023

Jako jediný pomohl dcerce od svedive pokožky a lupů, a že jsme jich vyzkoušely hodně! Voní hezky, vlásky jsou po něm krásné.

Registrovaný uživatel5. října 2022

Účinný přípravek, hezký voní

Registrovaný uživatel15. dubna 2022

Jediný šampon, po kterém se dcerce nedělají a hlavně mizí červené suché fleky.

Kupujeme opakovaně.