Lék pro psa a kočku Recenze Univit Liver 100 tbl.

Recenze Univit Liver 100 tbl.

Univit Liver je schválený veterinární přípravek určený k podpoře fyziologických funkcí jater s detoxikačními a hepatoprotektivními účinky. Je vhodný jako součást léčby infekčních onemocnění jater, chronických jaterních chorob, při otravách, při podávání antibiotik, antiparazitik a dalších léků, při ztrátě chuti k jídlu, při pooperačních stavech a v rekonvalescenci. Balení obsahuje 100 tablet.

kiga10. listopadu 2025

musíme podávat denně, doporučeno veterinářem

ingirenadvorska15. července 2025

psi to užívají už několik let

kloubek.tomas6. července 2025

Nedokáži posoudit stav psa po użívání, sám pes odmítá se mnou o tom mluvit

e.hrstkova15. listopadu 2024

Doporučeno veterinářem, pes snáší v poho, nejsou zaznamenany vedlejší účinky...

Registrovaný uživatel20. dubna 2018

Jako součást podpůrné léčby jater se nám osvědčuje. Spolu s dietou a vším, co veterinář naordinoval. Rozdrcené v hmoždíři přidáváme denně do krmení.

Zkuste to, jsou to bylinky. A nezapomeňte na ostropestřec.

Registrovaný uživatel3. července 2017

Pro zvířata s nemocnými játry je to nejšetrnější léčba.

Vzhledem k tomu, že můj pes dlouhodobě užívá kortikoidy, bylo mi jasné, že játra budou první orgán, který tuto léčbu pocítí. Náš veterinář mi nabídl LIVER a výsledky byly znát již po 11 týdnech užívání. Jedná se o přírodní preparát, proto jsou vedlejší účinky nulové. Myslím, že je všeobecně pro kousavce dobře snesitelný :-) , užívá ho v rozmočeném piškotu a nikdy nebyl problém.