Recenze Uncharted: The Lost Legacy PS4

Nové pokračování herní série nás zavede do Indie, konkrétně hluboko do Indických hor. Čeká nás spousta dobrodružství a prvotřídní akce. Vydejte se do světa lovců pokladů v novém pokračování hry Uncharted. Hra je kompatibilní s konzolí PlayStation 5.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Hra Uncharted: The Lost Legacy nabízí vizuálně působivý zážitek s poutavými hádankami a hratelností, ale někteří hráči zmiňují krátkou herní dobu a neoriginální příběh. Pro fanoušky série může být absence Nathana Drakea zklamáním, ale pro nové hráče je to stále zábavná volba.

• Zajímavý příběh
  • Chybí český dabing
  • Postava zavazí při hraní

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Indiana Jones v sukních, nejočekávanější exkluzivita brzkého podzimu nebo jen marketingovými řečičkami nafouknuté DLC? Pojďte s námi zjistit, jestli i nejnovější Uncharted skrývá nějaký poklad.

Více na
Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Chcete se o produktu Uncharted: The Lost Legacy PS4 dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na CzechGamer.com.

Více na
Registrovaný uživatel28. března 2022

Graficky jako každá hra od Naughty dog perfektní, příběh taky.

Hra je krátká, příběh moc herního času nezabere.

Registrovaný uživatel20. února 2022

pokračování slavné serie Uncharted, zde už není Nathan Drake,což je škoda. Cena hry za skvělých 298,-. Zajímavostí tedy je že se nedá sehnat na Playstation Store. Já jsem tedy nenašel alespon co se Playstation 4 týče ....

Registrovaný uživatel10. února 2022

Super hra.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2021

Pěkné hádanky,hezká grafika, spokojenost

Registrovaný uživatel15. září 2021

Napínavý příběh,super hratelnost a občas pěkně zapeklité hádanky ale vše se dá krásně dohrát a už se těším na další díly

Mohl by být český dabing ale i s titulkama se to dá

Registrovaný uživatel12. září 2021

Grafika Cena Lze zapnout titulky

Videa nejdou přeskočit Neoriginální až nudný příběh Ta druhá postava vesměs zavazí a neuhne, takže se musí obcházet

Přijde mi to jako nějaký špatný pokus o kopii Lary. Celkově nuda. Na jedno zahrání ale jde. Po druhé už bych to nedal.

Registrovaný uživatel31. května 2021

Super hra děkuji