Přírodní produkt Recenze Uncaria Vilcacora extrakt 300 mg 90 cps.

Recenze Uncaria Vilcacora extrakt 300 mg 90 cps.

Vilcacora má pozitivní vliv na klouby a podporuje přirozenou imunitu. Balení obsahuje 90 vegetariánských kapslí po 300 mg čistého extraktu vnitřní originální kůry Vilcacory.

Lzenata29. srpna 2025

používám delší dobu na zánět moč. cest a je to kvalitní produkt

nezaznamenány

doporučuji k nákupu

Registrovaný uživatel27. září 2023

Vynikající na imunitu

Registrovaný uživatel6. září 2022

Určitě doporučuji všem, i co mají problémy s alergii na antirevmatika a s deformativnimi záněty kloubů … Od nasazení Vilcacory po zhruba necelém měsíci užívání se moje miskovitě zdeformované prsty na rukou začaly uvolňovat a nyní je mám téměř plně uvolněné… a taktéž pociťují určité počínající uvolnění ve zdeformovaných kolenou, přesto, že bolesti v pohybového systému přetrvávají, pro mne osobně tyto výsledky znamenají ohromný přínos. Jaromíra Proučilová

S vilcacorou mám jen ty nejlepší zkušenosti - z laického hodnocení jak v oblasti vnitřních problémů organismu, tak pohybového systému.

Registrovaný uživatel4. srpna 2022

Užívám celoročně prevence, jen vilcacora z Uncarie je ta pravá - správná koncentrace a složení