Recenze Tuselie Olla SD.OL.LL.3.1

Keramická zavlažovací nádoba olla zajišťuje úsporné a rovnoměrné zavlažování rostlin v záhonech, sklenících i vyvýšených záhonech. Stačí ji zakopat do půdy, naplnit vodou a rostliny si vláhu odebírají samy podle potřeby. Zavlažovací nádoba olla je jednoduchý a osvědčený způsob, jak dodat rostlinám vodu přesně tehdy, když ji potřebují. Nádoba se zakopává do půdy po hrdlo a naplní vodou.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 37 recenzí pomocí Seznam AI

Tuselie Olla SD.OL.LL.3.1 je podle recenzí spolehlivý zavlažovač, který zajišťuje vlhkost půdy a šetří vodu. Většina uživatelů oceňuje jeho funkčnost a kvalitu zpracování, ale někteří upozorňují na křehkost materiálu a nutnost opatrné instalace. Pro optimální fungování je vhodné umístit jej do skleníku nebo vyvýšeného záhonu a zakrýt proti poškození.

• Kvalitní zpracování keramiky
  • Úspora vody a delší doba mezi zaléváním
  • Funguje skvěle ve sklenících i vyvýšených záhonech
  • Rostliny si rychle najdou cestu k vodě
  • Zajišťuje vlhkost půdy i při delší nepřítomnosti (až týden)
  • U některých kusů příliš tenký povrch a praskání
  • Nutnost zakopání a zakrytí kamenem proti poškození
  • U jedné recenze netěsnilo víčko a protékala voda
  • Vzdálenější části záhonu zůstávají suché
  • Křehký materiál vyžaduje opatrnou manipulaci

janne711. července 2026

6 týdnů jsem čekala na zboží.

anna.svehlakova25. června 2026

Vynikající, hlína kolem zůstává mírně vlhká trvale. Lze jen doporučit.

Pavla20. června 2026

- hezké a kvalitní zpracování keramiky - kvalitní balení na převoz - snadné použití - šetří práci se zaléváním

Uživatelský obrázek č. 1
Miloš14. června 2026

Zpracování a funkce

Je to super věc na zavlažování.

katarina ecopets14. června 2026

Mame je ve vsech záhonech. A s mým adhd mi konečně neumírají rostliny a již mám i prvni papriky! Dekuji moc a jsme moc spokojeni.

lida.sedlakova25. května 2026

-zkouším poprvé a věřím ,že Olla bude mít ve vyvýšeném záhoně úspěch -perfektně zabaleno

zdenka.prokesova25. května 2026

Úspora vody a delší doba mezi zalévání.

Registrovaný uživatel14. května 2026

To zjistím až v průběhu roku. Zatím dobrý.

aja.lopatka9. května 2026

Hezky se zavlažuje pod povrchem. Dokonce se mi stalo, že jsem zapomněla, že jsem dala semínka a nezalila je, přesto vyrostla

U jedné olly netěsnilo víčko, tak protékala, silikon pomohl. Museli jsme koupit jiné pásky, abychom to pořádně utěsnili a neprotékala voda.

Zpočátku nás to dost potrápilo, než jsme celý systém zprovoznili tak, aby to fungovalo, ale nakonec se povedlo.

Registrovaný uživatel7. května 2026

Funguje skvele, rostliny si rychle nasly cestu k vode a neni tedy potreba tak casto zalevat.

fafylenka4. května 2026

Využívám na chatě, kde nemohu pravidelně zalévat. Fungují skvěle.

martin2paksi4. května 2026

Tovar bol kvalitne zabalení a ochránený pred rozbitím pri preprave Nádoby som už aj vyskúšal, počas 4 slnečných dní, kedy som nebol doma, dokázali udržať planty paradajok živé a svieže. Za 4 dni sa stratila približne polovica vody z nádoby.

Registrovaný uživatel1. května 2026

Mám 5 vyvýšených záhonů (1,20 x 0,90 m) a v každém 1 5l OLU, plně pokryje závlahu na 1 týden než musím doplnit. Konví jsem k tomu kropila jen než vzešla semínka. Zkouším první sezónu, tak doufám, že to takto bude stačit i v létě.

kadernictvo.jarka21. dubna 2026

Výborné su

Jednoznačne doporučujem

renata.spurna19. dubna 2026

Zalévání bez práce

Všem doporučuji.

rejrena15. dubna 2026

Letos jsme přikupovali další 4, loni se již osvědčily :-)

Kupo

kancel.ucto7. dubna 2026

tovar nedorazil ani po dvoch týždňoch, komunikácia nulová iba maily cez automat. Ťažko mi je hodnotiť spokojnosť s tovarom ktorý mi nedorazil

kzitek2. dubna 2026

ušetří práci, čas a květiny lépe prospívají, funguje skvěle i ve skleníku, kde není nutné každý den zalévat.

hovorkova-katerina1. dubna 2026

Kvalitní zpravování a parádně zabalené, takže jsem neměla obavy z dopravy. Nakupovala jsem už potřetí. Mam uz treti sadu a skutecne ve skleniku zajistuji vlahu klidne na tri dny, takze odjezd na vikend zvladaji rostliny v pohode.

Za rok uzivani jsem neobjevila

mezerova.viktorie15. března 2026

Jednoduchý a funkční způsob zavlažování. Navíc uspořím vodu.

Máme již třetí sadu. Nejsem otrokem zalévání, můžu odjet i na víkend pryč, ale zároveň všude neleží hadice tak jako u kapičkové závlahy. Nejlepší investice do zahrady.