6 týdnů jsem čekala na zboží.

Tuselie Olla SD.OL.LL.3.1 je podle recenzí spolehlivý zavlažovač, který zajišťuje vlhkost půdy a šetří vodu. Většina uživatelů oceňuje jeho funkčnost a kvalitu zpracování, ale někteří upozorňují na křehkost materiálu a nutnost opatrné instalace. Pro optimální fungování je vhodné umístit jej do skleníku nebo vyvýšeného záhonu a zakrýt proti poškození.
6 týdnů jsem čekala na zboží.
Vynikající, hlína kolem zůstává mírně vlhká trvale. Lze jen doporučit.
Zpracování a funkce
Je to super věc na zavlažování.
Mame je ve vsech záhonech. A s mým adhd mi konečně neumírají rostliny a již mám i prvni papriky! Dekuji moc a jsme moc spokojeni.
-zkouším poprvé a věřím ,že Olla bude mít ve vyvýšeném záhoně úspěch
-perfektně zabaleno
Úspora vody a delší doba mezi zalévání.
To zjistím až v průběhu roku. Zatím dobrý.
Hezky se zavlažuje pod povrchem. Dokonce se mi stalo, že jsem zapomněla, že jsem dala semínka a nezalila je, přesto vyrostla
U jedné olly netěsnilo víčko, tak protékala, silikon pomohl. Museli jsme koupit jiné pásky, abychom to pořádně utěsnili a neprotékala voda.
Zpočátku nás to dost potrápilo, než jsme celý systém zprovoznili tak, aby to fungovalo, ale nakonec se povedlo.
Funguje skvele, rostliny si rychle nasly cestu k vode a neni tedy potreba tak casto zalevat.
Využívám na chatě, kde nemohu pravidelně zalévat. Fungují skvěle.
Tovar bol kvalitne zabalení a ochránený pred rozbitím pri preprave
Nádoby som už aj vyskúšal, počas 4 slnečných dní, kedy som nebol doma, dokázali udržať planty paradajok živé a svieže.
Za 4 dni sa stratila približne polovica vody z nádoby.
Mám 5 vyvýšených záhonů (1,20 x 0,90 m) a v každém 1 5l OLU, plně pokryje závlahu na 1 týden než musím doplnit. Konví jsem k tomu kropila jen než vzešla semínka. Zkouším první sezónu, tak doufám, že to takto bude stačit i v létě.
Výborné su
Jednoznačne doporučujem
Zalévání bez práce
Všem doporučuji.
Letos jsme přikupovali další 4, loni se již osvědčily :-)
Kupo
tovar nedorazil ani po dvoch týždňoch, komunikácia nulová iba maily cez automat. Ťažko mi je hodnotiť spokojnosť s tovarom ktorý mi nedorazil
ušetří práci, čas a květiny lépe prospívají, funguje skvěle i ve skleníku, kde není nutné každý den zalévat.
Kvalitní zpravování a parádně zabalené, takže jsem neměla obavy z dopravy. Nakupovala jsem už potřetí. Mam uz treti sadu a skutecne ve skleniku zajistuji vlahu klidne na tri dny, takze odjezd na vikend zvladaji rostliny v pohode.
Za rok uzivani jsem neobjevila
Jednoduchý a funkční způsob zavlažování. Navíc uspořím vodu.
Máme již třetí sadu.
Nejsem otrokem zalévání, můžu odjet i na víkend pryč, ale zároveň všude neleží hadice tak jako u kapičkové závlahy. Nejlepší investice do zahrady.