Myš Recenze Trust Voxx

Recenze Trust Voxx

Ergonomická myš Trust Voxx nabízí propracovaný vertikální design, díky kterému nabídne optimální komfort pro vysoké pracovní nasazení. Kromě 9 ovládacích tlačítek je k dispozici stavový LED displej poskytující dokonalou kontrolu nad nastavením myši. O napájení myši se stará vestavěná baterie, kterou dobijete prostřednictvím micro USB rozhraní, díky čemuž nemusíte neustále dokupovat jednorázové…

Arecenze.cz
Hodnocení: 78 %Odborná recenze
Arecenze.cz

Bezdrátová myš Trust Voxx Rechargeable Ergonomic je charakteristická povedeným ergonomickým provedením, možností programování přímo na konstrukci a integrovanou baterií. Na druhou stranu vás může zklamat složitější nastavení citlivosti, omezené možnosti programování a celkově nižší kvalita použitých materiálů.

Více na Arecenze.cz

skutečně ergonomické provedení

programování přímo na myši

integrovaná baterie

citlivost se nastavuje ve velkých krocích

omezené možnosti programování

kvalita materiálů trochu nižší v kategorii

Czechgamer.com
Odborná recenze
Czechgamer.com

Aj keď sa recenzie produktov spoločnosti Trust na našom webe nachádzajú v silnej početnej nevýhode voči zbytku konkurencie, to neznamená, že by výrobky z dielne tejto značky neprinášali inovatívne a kvalitné riešenia. V duchu spomínanej inovácie stojí rozhodne za zmienku aj ergonomická bezdrôtová myš s označením Voxx, ktorá svojím tvarom napomáha dodržať prirodzenú ...

Více na Czechgamer.com
Registrovaný uživatel12. srpna 2024

mám ji už asi 2,5 roku, jsem s ní velmi spokojen. Omylem jsem si ji zamastil, takže teď jsem si loupil novou, úplně stejnou, (jako rezervu). Doufám že se časem taky osvědčí.

vk5411. ledna 2024

POZOR - pokud myš pro "leváka" tak jsem nenašel ŽÁDNÉ OZNAČENÍ, zda je myš pro pravou, či levou ruku (mohlo by se vydedukovat z obrázku, ale chybí to)

Registrovaný uživatel1. června 2023

Parádní myška.

Registrovaný uživatel26. ledna 2023

Je to bomba

Registrovaný uživatel25. března 2022

úpočet tlačítek, bezdrát

zatím funguje, snad vydrží

Registrovaný uživatel7. února 2022

Přesně padne do ruky Úleva pro zápěstí Vydrží cca 14 dnů na jedno nabití Spousta programovatelných tlačítek

Není tak přesná jako předchozí běžná myš od Trustu Kolečko občas proklouzne naprázdno

Myš splnila moje očekávání. Po několika dnech zvykání se mě s ní pracuje dobře, mému zápěstí se ulevilo. Na přesnější práce s grafikou bych si s ní ale netroufl.

Registrovaný uživatel30. listopadu 2021

Nemůžu hodnotit, je to dárek k Vánocům.

Registrovaný uživatel14. května 2021

vše dle specifikace.fonguje na 100%.

Registrovaný uživatel28. dubna 2021

display který informuje o stavu funkce tlacitek nastavitelne primo na mysi absolutni kompatibilita s linuxem 2 mody pripojeni

baterie by mohla mit asi delsi vydrz, zatim ale nevim jiste, mam ji kratce. Tipuji podle specs a podle toho o kolik to zatim kleslo...

Urcite neni do kazde ruky, ja mam celkem male ruce a kratke prsty tak se mi pohodlne mackaji vsechny tlacitka, nemusi to ale tak byt pro vsechny... kamarad ma velke ruce a prijemne by se mu s ni nepracovalo. za mne ale naprosta spokojenost

Registrovaný uživatel19. dubna 2021

tlacitka zpet a dopredu + konfigurovatelne tlacitka nabijatelna baterie display

vyborne sedne do ruky, proste super, doporucuji zvykl jsem si doslova za par hodin