Recenze Truesteel TrueRow Beast P00069

Veslovací trenažér disponuje vyspělou technologií a špičkovými materiály, takže dovede uspokojit i ty nejnáročnější sportovce. Jednou z jeho hlavních výhod je dokonalá ergometrie, díky které nepřetěžujete pohybový aparát, ale rovnoměrně jej rozvíjíte jako celek. Umožnuje individuální nastavení odporu a širokou nabídku tréninkových módů, které jsou zobrazeny na přehledném počítači. Jeho…

leinadkanah5. března 2026

Dakujem

Registrovaný uživatel25. června 2023

Tichý a plynulý chod

Registrovaný uživatel13. února 2023

Stroj se tváří jako kopie Concept2

Velmi špátné dílenské zpracování Plech pod sedákem nebezpečný, v našem případě došlo k vážnému poranění ruky takže k použití jen omezeně

Firma spolupracuje s příšerným dopravcem, který si účtuje poplatky navíc a obecně vůbec špatná komunikace, vysloveně doporučuji třeba firmu FitHam , lepší než Stronggear, kteří se jen jako profesionálové tváří

Registrovaný uživatel29. června 2021

masivní výrobek, funguje moc dobře. Mám již dva kousky, jeden doma a jeden na chalupě, vypěstovala jsem si na něm trochu závislost :-) Doporučuji

žádné (snad jen malinko nepříjemné, že mi "vrže" sedačka, ale to jen v jednom případě)

Výborný stroj, který procvičí snad všechny svalové partie. Moc doporučuji.