Kamera do auta Recenze TrueCam M5 WiFi černá

Recenze TrueCam M5 WiFi černá

Kamera do auta TrueCam M5 WiFi je nejpraktičtější černá skříňka v nabídce společnosti TrueCam. Oproti ostatním dostala ještě lepší magnetický držák, výbornou optiku Sony, spoustu užitečných funkcí a kvalitní Full HD záznam. Ať vyrážíte na dlouhou cestu k moři nebo se potýkáte s ranní špičkou, palubní kamera vás za volantem chrání ve dne v noci. Při nehodě získáte spolehlivé důkazy a předejdete…

CoVybrat.cz
Hodnocení: 82 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

Pořízení autokamery TrueCam M5 Wi-Fi je rozhodně dobrou investicí. Přestože nemá integrovanou baterii, takže nedokáže fotit bez zdroje energie, disponuje Wi-Fi konektivitou a magnetickým držákem, které tento neduh dobře vyrovnají. Ostatně, většinou se dnes všechno fotí na mobilní telefon. Záznamy z kamery jsou skvělé jak za denního světla, tak v noci. Díky frekvenci 30 snímků za vteřinu je obraz ostrý a plynulý, není tedy problém s čitelností SPZ a jiných detailů. Magnetický držák zjednoduší manipulaci s kamerou a Wi-Fi s aplikací nastavení kamery a pohyb v menu.

Více na CoVybrat.cz

Wi-Fi

magnetický držák

celkové zpracování

kvalita záznamů

absence baterie

vyšší pořizovací cena

nepohodlné ovládání pomocí kolébkového tlačítka

MADISE26. února 2025

Malá dobrý obraz

Sama se vypíná. A po roce odešla nová pametovka samsung 64 g.evo plus. Jako já už tohle nikdy nekoupím.

Drahý. Komplikované ovládání. Vypíná se .i přes to že karta byla formatovana jak doporučuji výrobce.

Registrovaný uživatel28. května 2023

Malá kamera do auta, ale bohužel mávelké vady,

Často se vypíná, což je teda k ničemu, protože kamera není v provozu.

Už si ji nikdy nekoupím.

Registrovaný uživatel7. března 2022

zatím čekám na odbornou montáž

Registrovaný uživatel2. února 2022

Povedené zpracování kamery.

Registrovaný uživatel23. července 2021

Magnetické upínání Bez baterie, pouze kondenzátor

Menu je naprostá, ale absolutní katastrofa !! Nedá se používat mimo dock.

Když opominu, že mi skvělý ELECTROWORLD dodal místo nového zboží zboží rozbalené a použité, tak musím konstatovat, že nebýt neskutečně neintuitivního menu, tak se jedná o celkem dobrý produkt. Kondík by měl slibovat delší životnost, než na slunci za sklem trvale přehřívaná baterie. Ale kdo vlastně ví...

Václav22. července 2021

rozlišení

Na záznamu je vždycky všechno potřebné, takže za mě určitě spokojenost.

Registrovaný uživatel7. května 2020

kvalita obrazu čeština

vyšší cena oproti kamerám co jsem měl dřív

Jak na kratší, tak delší cesty se mi kamera osvědčila.

Registrovaný uživatel5. prosince 2019

super noční vidění, perfektní světelnost objektivu, je maličká a krásně se vejde za zrcátko

Registrovaný uživatel5. prosince 2019

splňuje očekávání

Registrovaný uživatel11. října 2019

hezký obraz čeština

Kamera na běžné používání mi vyhovuje.

Registrovaný uživatel4. září 2019

kvalita záznamu noční režim

celkem nápadná za sklem

Kameru mám krátce, ale zatím se mi dost zamlouvá.

Registrovaný uživatel12. srpna 2019

skvělý obraz wifi na přenos dat do mobilu

Dřív jsme měl kameru od stejné značky. Fungovala bez problému a byl jsem s ní spokojený. Proto když došlo na výběr další kamery, tak jsem vzal tuto. Parametry kamery jsou slušné.