GPS modul je prázdny

GPS modul je prázdny
slušná kvalita obrazu
Klasická kamera do auta. Plní co má a zatím naprosto bez problému.
dobře fungující kamera
vůbec se při jízdě neklepe
Kamera je taková zlatá střední cesta. Nestojí hodně a přitom záznam vypadá dobře a je dobře viditelný i za horších podmínek.
s kamerou jsem spokojený
S kamerou v autě už jezdím několik týdnů. Líbí se mi, že není potřeba žádná obsluha a sama se zapne, uloží záznam a vypne aniž bych musel na něco sahat.
Rychlá instalace
samolepící podložka
Velice tuhý kulový kloub
Pokud fungovala, byl jsem spokojen.
Asi po roce provozu začala pálit pojistku. ( vadná nabíječka) Po výměně nabíječky začala sama vypínat a zapínat.
Jelikož se kamera nedá používat, hodil jsem ji do šuplíku a uvažuji o koupi nové kamery.
Za tu cenu dost dobra kamera
Hezká, malá, nepřekáží ve výhledu
Když je zapojená GPS, tak se seká každou chvilku. Když se GPS vypne, tak se seká jen každou pátou minutu.
baterie byla v dodaném produktu špatná , asi to někde bylo dlouho skladované a tím pádem se kamera stále zapínala a vypínala . Vrátil jsem to.
S dobrou bateriíí by to možná fungovalo skvěle
GPS modul
po nastavení komplet do češtiny přestala fungovat detekce radarů, některá videa se nadají přehrát, dodané uchycení kabelů (lepící držáky nedrží) česky mluvená varianta více než trapná
už bych nekoupil
Jsem s ní spokojený. Naprosto splnila moje očekávání. vše v pořádku
jde vypnout zobrazení rychlosti v záznamu
obraz
složitější aktualizace radarů
Dobrá kamera. Díky GPS modulu jde přes google maps zobrazit trasu jízdy. To se mi dost líbí.
kvalitní záznam
gps
lehko se nastavuje
chtělo by to větší pozorovací úhel
kvalitní záznam
Český jazyk
dva držáky
napájení kamery se připojuje do držáku
rozměrný držák
slušný obraz
GPS
pro amatéra složitá aktualizace firmwaru
Za mě dobrá kvalitní kamera do auta. Ty problémy co tu píšou ostatní jsem nikdy nepozoroval u sebe. Jediné s čím jsem měl trochu problém bylo přidělání držáku na sklo. Ale pomohlo pořádně odmastit a očistit okno a pak přilepit a od té doby drží bez problémů.
Jsem s ní spokojený. Naprosto splnila moje očekávání.
GPS
obraz
Používám jí něco málo přes 6 měsíců a jsem s ní v celku spokojený. Je kvalitně vyrobena a nepůsobí lacině. Kamera sama nahrává v cyklickém režimu. Pokud chci nějaký záznam uchovat, tak jde jednoduše uzamknout, aby se nepřemazal.
Nefunguje.
Již 3 reklamace!
Kamera přestává nahrávat. Po nějaké době jízdy naběhne kolečko načítání a přestane zaznamenávat. Po vypnutí a zapnutí se vše opakuje. Někdy se dokonce vypne úplně. Kameru jsem již třikrát reklamovali. Po druhé reklamaci mi dali novou, ale problém se opakoval. Dal jsem kameru na třetí reklamaci a s paměťovou kartou, na které byly problémy jasně doložené. Výsledek byl takový, že mi řekli, že se závada neprojevila. Tak teda netuším, jaký důkaz mám doložit, aby mi vyhověli. Rozhodně nedoporučuji.
Tak po cca roku a pul co byla kamera stale na reklamaci kdy jsem byl kazdou cestu na nervy jsem se dnes rozhodl ze si sam zkusim prehrat fw.Osm krat se mi vratila ze je funkcni a nebo mam spatnou kartu.jednani teto firmy je katastrofa.kamera stale fungovala jen chvilku a po par hodinach nebo minutach se objevilo kolecko na displayi a stale se tocilo.pak bud zacala nahravat na chvilku nebo se uplne zasekla a musel jsem vytahnout napajeni a resetovat.Clovek by si rekl ceska firma ,kvalita,fer jednani atd.Bohuzel realita je uplne jina!Po osme reklamaci mi bohuzel skoncila zaruka.Tak bud pomuze novy soft a nebo pujde do kose.Tak asi tolik k ,,nejlepsi kamere na trhu,,
Tak jsem tady spokojené zákazníky poslechla a koupila jsem tuto kameru manželovi k vánocům, jenom doufám, že nedostanu místo pochvaly vyhubováno....... snad nééé