Moc dobře se nám četla.

Kniha Trpišovský: Úplný příběh milionového trenéra přináší poutavý a čtivý pohled na kariéru a osobnost Jindřicha Trpišovského. Ačkoliv se objevují výtky k literárnímu zpracování a chybám v textu, pro fanoušky fotbalu a Slavia Praha je kniha hodnotným a zábavným čtením.
Moc dobře se nám četla.
Pěkné počtenicko.
Pro lidi, kteří se o fotbal zajímají, je tahle knížka téměř pohádkovým příběhem. Příběhem barmana a zapáleného trenérského amatéra, který díky svým osobitým přístupům dorazil až na vrchol. Pro mě o to bližším, že jsem na Žižkově měla možnost jeho práci sledovat osobně. Výborně napsané!
Pěkne fotky. Krásné spracovay životopis
Byl to dárek pro někoho, kdo podle svých slov přečetl akorát slabikář a Honzíkovu cestu. Ale je to slávista. A mě by nenapadlo, že to pro něj bude ten nejlepší dárek, který přečetl téměř na jeden nádech.
celá rodina fandíme Slavii
Výborná kniha
Zajímám se o fotbal, hlavně o Slavii. Chci se dozvědět o trenérovi co nejvíce.
parádní čteníčko
Zajímavé čtení pro mého přítele trenera.
Super ctive, dobre napsano, velice poutava kniha...
Zajimave cteni, hlavne prvni cast
Ctenar se dozvi detail deni v ceskem fotbale
Uvedomite si, jak je cesky fotbal vlastne strasne provincni a vekslacko hulvatske prostredi
Rad jsem precetl. Zajimavy zivotni pribeh a uspech. Poslu dal, znovu cist netreba
Moc pěkně zpracované
Zajímavé počtení....
Kniha se mi líbí. Miluji fotbal a pana Trpisovskeho a celou Slavii.
Kupovala jsem to jako dárek, takže nemůžu posoudit.
Jsem fanda Slávie
Super kniha, přečtená za dva večery
- poměrně velké množství chyb - záměna či vynechání písmenek
- snaha o bulvarizaci
Jsme celá rodina slávisti!
Knížku jsem dala synovi i manželovi pod stromeček a udělala jim velkou radost.
přečtu si ji i já.