přepravka pro zvíře Recenze Trixie Skudo 1 30 x 32 x 49 cm tmavě šedá/písková

Recenze Trixie Skudo 1 30 x 32 x 49 cm tmavě šedá/písková

Transportní přepravka Skudo 1 má kovová dvířka s uzamykatelnými zacvakávacími klipy. Rozměry přepravky jsou 30 x 32 x 49 cm.

petruska.musilova6. října 2025

jiné přepravky už nepoužívám, oceňuji bezpečné zavírání, mohu použít i na divoké kočky, které se z obyčejné přepravky lehce dostanou. Tato je opravdu naprosto bezpečná.

doporučuji Skudo přepravky ve všech velikostech

ruzena_s29. listopadu 2024

Vybírala jsem přepravku s ohledem na váhu zvířete (kocour 6,5kg) a chtěla jsem kovová dvířka. Je sice velký výběr přepravek, ale jen tato vyhovovala požadavkům.

Zbytečně složité sestavení - moc materiálu (5x spojovací klipsa + další mezikus) Máme řadu let přenosku, která má jednoduché upevnění dvířek a 5 jednoduchých klips na spojení dolního a vrvhního dílu a lze ji kdykoli jednoduše rozložit (z důvodu místa). Přepravka Trixie by se podstatně složitěji rozkládala, což se nevyplatí dělat.

Vyhovuje požadavkům - váha zvířete a kovová dvířka.

Registrovaný uživatel10. září 2024

Přepravka se dá rozložit, má pevná dvířka s dobrým zavíráním. Působí dost bytelně

Pro naší kočičku ideální přepravka na cesty.

Registrovaný uživatel16. května 2023

cena manipulace