Miska pro psa Recenze Trixie Psí bar 2x 2,8 l

Recenze Trixie Psí bar 2x 2,8 l

Stojan a dvě nerezové misky umožňují správné krmení vašeho psa. Výšku nastavení misky zvolíte podle velikosti psa. Vyšší poloha misky při krmení pomáhá ke správnému držení těla při polykání a snižuje tak riziko zdravotních potíží.

Len.dole18. ledna 2024

Vse co potrebuje pejsek a ma vse ve spravne vysce

pro vysokeho pejska super

Registrovaný uživatel13. března 2022

Rychlé dodání, snadné sestavení, stabilní.

Při naplnění druhé misky vodou,se držák trochu ohýbá

Plní funkci,pes se nemusí ohýbat při krmení

Registrovaný uživatel13. ledna 2021

Velmi moc spokojená! Psovy se jí i pije ohodně líp nežli ze země. += 3 roky a bez problémů. Trochu jsem musela ohnout misku na vodu směrem nahoru. Jinak se to převráti když pes dojí granule.

Registrovaný uživatel27. července 2018

Je to skvělá věc. Četla jsem hodně komentářu a ve všech jen že se to převáží a spadne. Není to pravda. Z jedné strany ma vodu a zdruhe granule.Když má z jedne strany vodu a z druhe prazdnou misku. Tak drží jak má. Doporučují.

Žádné Kromě jednoho. Toho kruhu co drží tu misku, je hrozně slabá. Musela jsem jí ohnout směrem nahoru. Když jsem do misky dala vodu a položila do toho kruhu. Tak se pulku misky vylilo. Teď to je už v pořádku co jsem jí ohnula směrem nahoru :-)

Je to skvělá věc pro psa. Jde vydět na psovy že teď se mu jí lépe.