Dvířka pro psa Recenze Trixie Průchozí dvířka s tunelem 4cestná 20 x 22 cm

Recenze Trixie Průchozí dvířka s tunelem 4cestná 20 x 22 cm

Plastová čtyřcestná dvířka Trixie jsou určena pro snadný a pohodlný průchod kočky ven skrz dveře nebo vrata. Dvířka pro kočky jsou vyrobena z odolného plastu, který vydrží i zhoršené povětrnostní podmínky. Průchozí klapka je průhledná. Použití dvířek je tiché a pro kočku bezpečné.

Registrovaný uživatel13. října 2025

Vypadají ještě lépe než na obrázku

Georgina30. června 2025

nákup opakovaně, návštěvám cizích koček zabrání určitě

Varianta bílá
Registrovaný uživatel29. června 2025

Zatim nemáme namontováno, ale vypadá kvalitně.

Registrovaný uživatel25. března 2024

Zamykání Tunýlek na dvojokno Velikost akorát na dospělého kocoura

Tah od kamen je schopen je přiotevřít. Občas zůstávali zablokované v horní poloze, pokud kočka vystřelila jak dělová koule, namazáno trochou konkoru a dobrý.

Koupeno kvůli zamykání při odjezdu z chalupy. Účel splnili. Trošku jsme se trápili v zimě že zůstávala přiotevřená třeba přes noc (oproti předchozím trochu slabší magnet) někdy se dokonce sekla v horní poloze a dost unikalo teplo (máme v okně, místo jedné tabulky jsme dali plexisklo). Díky slabšímu magnetu je přiotevřel sem tam i tah od kamen. Stačilo trochu ochodit a máznout konkorem a výrazně lepší.

Registrovaný uživatel19. září 2022

Dvířka jsme zakoupili pro našeho kocoura. Velice rychle si na ně zvykl a vzhledem k tomu jak často je používá je s nimi spokojen. My jsme taky spokojeni - dvířka fungují jak mají - nebouchají, při průchodu se vrátí na své místo.

Zatím jsme nezjistili.

Registrovaný uživatel20. července 2021

snadné ovládání oproti starší verzi

Varianta bílá
Registrovaný uživatel29. června 2021

Jsou fajn,kočka chodí v pohodě bez problému

Registrovaný uživatel18. června 2021

Zatím nenamontováno, ale dvířka vypadájí dobře a funkčně. Myslím, že splní má očekávání a naší kočce dají více svobody.

Registrovaný uživatel15. dubna 2020

Jinak vše OK:

ne vždy se vrací, někdy zůstanou otevřená

Registrovaný uživatel18. března 2020

Moc masivní Tunel se musí většinou zaříznout Jsou nebezpečná. Kočce se již 2x zasekla tlapka a bez pomoci by se z toho nedostala. Plexi jsem demontoval

Předchozí generace byla lepší. Tuto bych již nekoupil