Dvířka pro psa Recenze Trixie Průchozí dvířka 4cestná 20 x 22 cm

Recenze Trixie Průchozí dvířka 4cestná 20 x 22 cm

Plastová dvířka s tichou klapkou určená pro kočky. Mají 360° obvodové těsnění a magnetickou sponu. Díky šroubovému uzávěru se pohodlně montují. Nabízí 4 možné polohy, a to zcela otevřeno, zcela zavřeno, průchod povolený pouze dovnitř a průchod povolený pouze ven.

cityendsh7. října 2024

Cenově dostupná pěkná funkční dvířka s magnetem pro přidržení dvířek v zavřené poloze (proti větru). V balení jsou přiložené vruty (do dřeva) pro připevnění do tlusté dřevěné "desky" a šroubky s matičkami pro průchozí sešroubování obou dílů - šroubky jsou o něco delší pro připevnění do "desky" tlusté až cca 25 (možná až 30) mm, pro tenčí desky je potřeba šroubky zkrátit) zaříznout na potřebnou délku nebo použít kratší (aby nevyčnívaly a daly se namáčknout krytky); hlavy šroubků jsou zevnitř a matičky zvenku - proti vyšroubování šroubků zvenku.

Dvířka moc pěkná, funkční, magnet je fajn, já montoval do dřevěné desky tloušťky cca 19 mm. Pro podobnou montáž je třeba trochu řemeslné zručnosti a nářadí - metr, tužka, vrtačka (vrtáky D5 pro šroubky a D10 pro plátek pilky), přímočará pila s vhodným pilovým plátkem na materiál "desky" a ruční nářadí (šroubovák, pilka na železo a pilník pro zkrácení a odjehlení závitových šroubků, smirkový papír pro začištění řezu otvoru.)

Registrovaný uživatel15. dubna 2022

Nemá tunel pro případ, kdy máte určitou tloušťku dveří. Toto je použitelné tak na sklo do 0,5 cm. Jinak je to zcela na nic. Musel jsem koupit jiné.

Registrovaný uživatel11. dubna 2022

tichá, 4 možnosti nastavení

bylo nutné je promazat jelikož se nezavíraly a zůstávaly v poloze otevřeno

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

Super, kočka už mi neotevírá dveře !!!

Moje kočka si vždycky našla způsob jak dveře otevřít - i když byla klika otočená do svislé polohy - teď už nemá potřebu a mě neštve průvan ;-) Jen jedna chybička se vloudila, nekoupila jsem si tunýlek - musím dokoupit.

Registrovaný uživatel27. září 2021

rychlost vyříízení - spokojenost kvalita zboží - perfektní komunikace s obchodem - vynikající

nakupovat budu i nadále

Registrovaný uživatel9. února 2021

Naše kočka je nadmíru spokojena :)

Při použití v širších dveřích jde vidět jejich vnitřek, škoda, že není součástí nějaká výplň. Nejsou tak tiché, jak jsme očekávali, ale není to nic tragického.

Registrovaný uživatel29. ledna 2021

Dvířka se kývají velmi lehce, dřívější měla dole jemné kartáčky, které brzdily výkyvy.

Registrovaný uživatel27. listopadu 2020

Instalace dvířek asi před měsícem a konstatuji , že splnila očekávání a plně vyhovuje......, doporučuji.....