Obleček pro psa Recenze Trixie protiskluzové ponožky šedé

Recenze Trixie protiskluzové ponožky šedé

Tyto ponožky zaručí Vašemu psovi jistou chůzi i po kluzkém povrchu, tím je sníženo riziko úrazu. Je vhodné je nasazovat i jedincům s problémy s klouby či zády. Ideální i pro starší jedince nebo během zhojování ran na tlapkách. Navíc jejich používáním předcházíte poškození podlah a nábytku.

e.hrstkova28. října 2025

veliákost sedla akorát na nečistokrevnou labradorku a vybíráno dle info na webu k příslušným velikostem, zadní a přední tlapy mají jinou velikost, takže na přední mohly by být i větší na zadní akorát, ale aspoň zas nepadají

doporučuji, psovi se neklouže na plovoučce, nejsou tak hřejivé, takže ani psovi není vedro, spokojenost

Varianta M-L
Registrovaný uživatel16. července 2023

Dobře drží a neklouže to. Dodací lhůta taky ok.

Registrovaný uživatel10. června 2022

Jsou pěkné

Ale klouzají z pacek

Varianta XS-S
Registrovaný uživatel10. května 2022

super když potřebujeme namazat našemu pejskovi pacičky

Varianta M-L
Registrovaný uživatel9. prosince 2021

Pejsek neškrábe podlahu a tiše našlapuje.

Nevidím žádné zápory.

Plně funkční a jsem spokojen.

Registrovaný uživatel21. března 2021

Pro psa asi pohodlné, ihned si na ně zvykl. Plní účel, tlapky na plovoučce nepodkluzují. Velká výhoda je, že se ponožky dají jednoduše prát ať už v pračce nebo v ruce.

Pozor na velikost. Mám křížence labrador/dobrman /něm. ovčák, tlapku má tedy poměrně velkou. Dříve jsem mu koupila velikost M-L, ta byla ok, jen mi přišlo, že ponožka není natažená dost vysoko a pogumovaná plocha není po celé šířce tlapky (funkčně je však vše ok). Koupila jsem proto podruhé větší (hodí se mít ponožky do zásoby), ale i když se na pohled zdá, že ponožky sedí lépe, bohužel se psovi vždy po chvíli vysvlékají. Menší velikost je tedy lepší.

Pokud má pes problém s pohybem na hladké podlaze, tak výrobek rozhodně doporučuji. Cenově je v pohodě a funkčně je mnohem lepší než některé dražší typy psích ponožek (i od stejné značky).

Registrovaný uživatel26. října 2020

dobré ponožtičky pro psa

občas padají z tlapek

Jsou fajn, ovšem několikrát si je pes stáhnul z tlapky a dokonce i sežral

Varianta XS-S