Mám již třetí box na řidítka a teprve nyní jsem spokojená včetně našeho pejska, je sice trochu těžší, ale velice stabilní. Nemám co vytknout

Přepravní box na řidítka TRIXIE nabízí pohodlný a prostorný prostor pro psa, ale jeho použití může vyžadovat úpravy pro zajištění stability kola a ochrany laku. Většina uživatelů oceňuje jeho kvalitu a praktičnost, ale je třeba počítat s možnými kompromisy při jízdě.
Zatím použité jednou, spokojenost na obou stranách.
No nevim,mohlo to býtvyřešeno i lépe.Ale snad to nějak půjde používat.
kvalitní zpracování a úchyt ke kolu, snadná manipulace
spodní doraz k trubce řízení na mém kole je příliš dlouhý a brašna není vodorovná, ale není to zásadní problém. Škoda, že se nedělá ještě menší varianta - moje čivava by se vešla pohodlně ještě s jednou.
Výlety na kole miluje páníček i jeho pejsek, máme už druhý, protože první nám byl ukraden i s kolem.
Lehka montaz,psik ma prostor,na riditkach nijak nezavazi ani na sprtovnim kole.velka spokojenost
Slouží nám dobře. Cherry se v něm cítí dobře.
Odpovídá pro deklarovanou velikost psa. Pes musí mít hrudní postroje a pokud není absolutní flegmatik, je nutné ho ještě připoutat ze stran. Jedno originál poutní ze středu nestačí . Fixaci na řidička je plné funkční
Dolní část konstrukce koše se opírá o hlavovou trubku se natáčí společně s pohybem riditek. Tím dojde k poškození laku kola. Tuto část jsem musel vyndat a nahradit jinak. To je dost nešťastné
Po úpravě je pes spokojen a taška plní svou ulohu
- boční kapsy na výbavu - super
- postrování kolem boxu též super
- lze lehce odepnout a použít jako přenosnou tašku na rameno
- trošku těžší
Ještě jsem nepoužila na delší trasu, ale na výlety do 20 km velmi praktický.
prostorný,pohodlný.Dá se dobře využít i jako taška na přenos psa
Box je super, pejsek je v něm v bezpečí.
Box s pejskem na řídítkách zhoršuje ovladatelnost a stabilitu kola. Je potřeba si na zátěž řídítek zvyknout.