Hračka pro psa Recenze Trixie Plyšový pes s ocasem z lana 30 cm

Recenze Trixie Plyšový pes s ocasem z lana 30 cm

Hebký plyšový pes s krátkým lanem místo ocásku měří 30 cm. Z této hračky bude mít radost každý čtyřnohý chlupáč, hodí se i pro štěňata, protože není příliš velká ani příliš těžká.

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Špatně sešitá látka kolem čumáku, hned se rozparalo a nelze znovu zašít.

Nevhodné jako hráčka pro pejska.

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

Fenečku NO baví, kupodivu zatím nerozkousán, pouze přišel o ocásek

Registrovaný uživatel6. prosince 2022

Na obrázku vypadá hezky...

Skutečnost neodpovídá vyobrazené hračce, ocas má z jiného materiálu a rozpletený, je celkově menší a dost nepovedený.

Poněkud jste mě zklamali tím, že zobrazujete jinou kvalitu než posíláte.

Registrovaný uživatel2. prosince 2022

Má výdrž :-)

neviděla jem

Registrovaný uživatel26. července 2022

Nic nevydržel

Registrovaný uživatel14. května 2022

pěkně udělaný,pískací,příjemný materiál

dlouho nevydržel,utrhla mu hlavu a roztřepil se ocas,máme 6.měsíčního jackrussel teriéra

na chvíli dobrý

Registrovaný uživatel28. února 2022

Byl krásný

Po pěti minutách byl rozpáraný. Asi nás havaňák měl na něj zlost a během chvíle byl pejsek bez ocásku a už jsem mu ho musela vzít. Zkusila jsem ho zašít, ale už je znovu rozpáraný.

Registrovaný uživatel22. února 2022

Chtěli jsme pro pejska měkkou kousací hračku. Hračka je velmi oblíbená, používáme několikrát denně. Po cca 5 dnech jsem musela pevněji přišít ocas, který se začal vytrhávat, ale jinak hračka všechny nápory zatím vyrdžela.

Po dvou měsících intenzívního používání je pejsek již téměř bez ocásku. Ten uzel se prostě musel rozkousat :-)

V rámci celkového hodnocení za nás velká spokojenost. Hračka je oblíbená a již kromě zmíněného ocasu naprosto nepoškozená. Ve stejnou dobu jsme koupili i gumovou hračku a ta již skončila v koši, protože ji pes (malý) rozkousal

Registrovaný uživatel26. ledna 2022

Super hračka pro pejsky.

Registrovaný uživatel2. listopadu 2021

Kouzelný :-)

Registrovaný uživatel22. září 2021

Štěňátko s hračkou spokojeno.

Ocásek je s provázku, ten ji zaujal a postupně provázek vytahuje. Nevydržel nápor štěněte

Registrovaný uživatel17. července 2021

Tvarově naprosto vyhovující pro malá plemena.

Měkký, příjemný materiál, více odolný roztrhání. Určitě praktická a milá hračka, která potěší mazlíčky.