Ochranný límec pro zvířata Recenze Trixie Ochranný nafukovací límec modrý

Recenze Trixie Ochranný nafukovací límec modrý

Ochranný nafukovací límec Trixie je velice lehký, pohodlný, měkký, odolný proti škrábání. Poskytuje psovi komfort, který mu žádný jiný límec nenabídne. Límec chrání před okusováním a olizováním ran, ale zároveň nepoškozuje nábytek, netlačí a lze jej nafouknout dle potřeby. Zapínání límce je na suchý zip.

pfeifer.petr18. října 2025

Je to k ničemu. Pes si všude dostane stejně.

domcuska230328. září 2025

Opravdu super pomůcka

Helča7. září 2025

Nejmenší velikost sedí na krysaříka, nemůže si lízat bříško a s límcem může jíst i pít, vejde se do boudičky, límec zároveň funguje jako polštářek.

Daniela5. září 2025

Koupili jsme límec pro pejska, který byl po operaci. Jelikož je to bezsrstý teriér, měli jsme obavy, jak jej bude snášet. Obavy byly naprosto zbytečné, na límec si okamžitě zvykl, neměl s ním problém při krmení, spaní ani procházkách. Byl mu více pohodlný, když nebyl nafoukán natvrdo. Velikost kolem krku se dala jednoduše nastavit a je jej možné čistit. Límec mu bránil dostat se k ráně, ale nebránil občasnému olizování paciček, takže byl spokojený. Při procházkách venku dostával množství komplimentů, takže strávil dva týdny jako hvězda a v pohodlí :-)

kasparate31. srpna 2025

Límec je lehký, komfortní, psovi nijak nepřekáží při žádné činnosti. Ocení jej zejména psi se vztyčenýma ušima (protože zkuste mít vztyčené uši a na hlavě trychtýř!)

Nafouknout se nám jej podařilo až na za použití pumpičky.

Rozhodně doporučuji!

vysekalova12. července 2025

Náš pejsek tento límec používá zároveň jako polštář, je pro něj komfortní

Varianta M 40-45 x 11 cm
pokorna21318. února 2025

Velice spokojená pěkně se nežral napil vůbec mu to nevadilo byl naprosto spokojený

vaclavab13. dubna 2024

Vůbec neplní účel, pes si na tlapka normálně jazykem dosáhne.

spurnakata25. března 2024

Bála jsem se objednat, ale jsme maximálně spokojení. Vypadá, že to naší Meggie ani zvlášť nevadí.

jolana konradova28. listopadu 2022

My máme taky boxera,přes límec si na čumák dosáhne.za mě zbytečný výdaj,pořídili jsme klasický límec..

Registrovaný uživatel20. července 2022

supr, že to není tá lampa od veterináře , pes se v tom umí napít, ale máme boxerku s dlouhými nohami , vynalézavá a našla jak tlapku kousat

doporučuji po operaci těla a na tlapky pouze u psů s krátkými nožkami

Registrovaný uživatel27. května 2021

packy líže dál , límec neochrání , je k ničemu

zbytečná koupě

Registrovaný uživatel22. dubna 2021

Pro pejska pohodlný, má rozhled a může v něm normálně pít.

Za nás spokojenost.

Registrovaný uživatel11. března 2021

S límcem je dobrá manipulace, je omyvatelný, odolný a pro pejska pohodlný. Uvnitř límce jsou navíc poutka, kterými lze nechtěné sundání límce zajistit tak, že jím provlečete obojek.

POZOR !! pro pejsky, kteří mají delší čumák a jsou delší i tělem, je tento límec nevhodný. Naše fenka Bernského honiče se k jizvě na břiše dostala raz dva. Nepomohlo ani když jsme jí k límci přidali na krk látkový "polštářek" stejného tvaru, který používáme do letadla :-)

rybenskapavla25. června 2020

Jde omýt