Recenze Trixie Létající disk z přírodní gumy 24 cm

Tento létající talíř o průměru 24 cm je hračka určená pro psy všech plemen a věkových kategorií. Tento házecí talíř je vyroben z přírodní gumy, která je měkká, ale zároveň velmi odolná. Díky tomu je vhodný i pro štěňata a psy s citlivějšími zuby. Materiál je na dotyk příjemný a má protiskluzové vlastnosti, což usnadňuje manipulaci jak psovi, tak jeho majiteli.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Létající disk Trixie z přírodní gumy je podle recenzí odolný a oblíbený aport pro psy, který dobře létá a neublíží při chytání. Jeho měkký materiál a pevná konstrukce zajišťují dlouhou životnost i při intenzivním používání, což z něj činí vhodnou volbu pro aktivní psy.

• Dobře létá a plave na vodě
  • Měkká guma neublíží psovi ani lidem
  • Pevný materiál odolný proti roztrhání
  • Oblíbená hračka pro psy
  • Dlouho vydrží i při častém používání
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

starhova.I2. dubna 2026

Super, jiné frisbee ani nekupuji. Nám vydrží celkem dlouho, dobře se háže a matariál je měkký.

michaela.hungerova12. května 2025

Díky většímu průměru kásně létá Je pevný - pes ho zatím neroztrhal Měkká guma neublíží ani psovi, ani omylem zasaženým lidem / věcem:-D

Registrovaný uživatel10. září 2023

už mám třetí. Protože se ztratily, ale naprostá spokojenost.

Registrovaný uživatel6. června 2023

létá dobře, na vodě plave, guma pevná

Registrovaný uživatel2. června 2023

Pejsek je velice spokojený.

Registrovaný uživatel25. září 2022

Náš foxtík ho miluje, my už tolik ne, protože pejsek je neunavitelný :D

Registrovaný uživatel3. srpna 2022

Oblíbená hračka na aportování. Koupeno už několikrát.

Registrovaný uživatel20. července 2021

Máme psí holčičku a miluje coby aportíka létací talíř. Vyzkoušeli jsme jich již mnoho, včetně talíře závodního na DiscGolf. Žádný neměl dlouhou životnost. Vyhledala jsem na webu TRIXIE a objednala. Ani jemu jsem nedávala dlouhého trvání, ale zmílila jsem se, což je lidské. Létá ladně, naše holka ho ve skoku chytá a nijak jí chytání nebolí. Talíř je plně netknutý, neprokousaný, nepraská. Je to opravdu úžasný aport, vřele všem doporučuji.