upozorňuje na věci, kterých si člověk běžně nevšimne, porovnává (např. s Prahou), píše stručně, jasně, čtivě, nutí k zamyšlení
zatím jsem si nevšimla

Kniha Tři měsíce v Barceloně přináší unikátní pohled na město očima architekta a otce, který upozorňuje na drobnosti a každodenní život. Recenze vyzdvihují její čtivost, inspirativnost a kvalitní fotografie, i když někteří zmiňují nedostatek obrázků. Pro zájemce o architekturu a cestování je kniha vhodná, i přes drobné výhrady k provedení obálky.
zatím jsem si nevšimla
Obsah
Obálka se láme
Knížku jsem si vybrala pro sebe, protože mám moc ráda autora a jeho názory jsou mi blízké. Kniha je i graficky moc dobře udělaná a ta oranžová ořízka mě nadchla, podtrhuje krásu fotografií. Teď jsem ji začala číst a čte se výborně.
Zápory žádné nevidím.
Dala jsem plný počet hvězdiček.
Skvěle se četla, ale asi není pro každého, osobně se mi velmi líbila. Autor vyzdvihuje architektonické vychytávky Barcelony - a místa vhodná pro návštěvu s dětmi. Není to přímo průvodce, ani kniha odborné architektury.
Za mě žádné zápory. Snad jen málo fotografií - u každé kapitoly je pouze jedna...
Hezky napsane zazitky z Barcelony.Doporucuji
zajímavé zápisky a velká inspirace pro návštěvu Barcelony
není to klasický průvodce, všímá si drobností a každodenního života ve městě
ke knize je seznam míst v Google mapách, super nápad
Díky za knihu, moc mě bavila :-)
Autorovy komentáře vyhledávám, kde se dá, takže jsem si byla jistá dopředu, že se mám na co těšit. Výborný nápad - dívat se na život ve městě očima dítěte.
Líbí se mi fotky.
pohled odborníka na úžasné město. a taky pohled otce dvouletého kluka. a krásné fotografie.