Už víc než rok laboruji s nemocnou rukou. Před loňskými Vánocemi jsem si uhnal extrémní namožení od pravého zápěstí až k loktu, skončil s ortézou, dvěma týdny klidu a následnými dvěma měsíci rehabilitace. Marně. Příčinu, extrémně jednostranné zatížení při práci s počítačem, jsem si totiž ponechal. Změna byla nevyhnutelná.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Tracer Flipper RF nano USB (TRAMYS44214)
Skvělá do ruky, přesná.
Funguje dobře, dle předpokladů. Změna držení proto běžné myši, střídání zatížení zápěstí.
Vypínač jde trochu ztuha, ale funguje.
Za tu cenu dobrý produkt.
Myš jsme koupila kvůli ergonomickému tvaru a už při prvním použití jsem vnímala menší nápor na zápěstí. Drží se dobře a má velice příjemný povrch.
Levé tlačítko myši se občas hůř mačká. Po probuzení počítače ze spánku to chvilku trvá, než se myška "probere" (možná není vada myši ale spíš pc...).
S výrobkem jsem dlouhodobě spokojen, myš je šetrná k zápěstí a karpálnímu tunelu. Už bych jinou ani nechtěl.
Přirozená poloha pro ruku
Výměna baterek zhruba za týden, nefunguje na lesklém povrchu, stále vypadávají baterky, nesedí mi ruce(to ale je subjektivní).
Už bych ji nekoupil.