Recenze TP-LINK UB500

UB500 vybavuje váš počítač pokročilejší technologií Bluetooth 5.0, která má ve srovnání se staršími verzemi plošná vylepšení. Poskytuje vyšší rychlosti připojení a větší dosah než technologie Bluetooth 4.0, což zajišťuje silné a stabilní bezdrátové připojení mezi počítačem a zařízeními Bluetooth. Uživatelé také těží z úspory energie a větší vysílací kapacity.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 26 recenzí pomocí Seznam AI

TP-LINK UB500 je adaptér s dobrým poměrem cena/výkon, který funguje bezproblémově pro většinu uživatelů. Vyniká snadným zapojením, malými rozměry a podporou Bluetooth 5.0. Někteří uživatelé však zmiňují slabší dosah a chybějící podporu aptX. Pro běžné použití s Bluetooth zařízeními je adaptér vhodný, ale náročnější uživatelé mohou hledat pokročilejší funkce.

• Snadné zapojení a fungování bez instalace
  • Malé rozměry a kompaktní design
  • Podpora Bluetooth 5.0
  • Dobrý dosah
  • Rychlý přenos dat
  • Slabý dosah v některých případech
  • Občasné problémy s funkčností
  • Chybí podpora aptX

Registrovaný uživatel31. května 2026

Vše funguje..

tpecha0730. května 2026

Je to 5.0 takže to je skvělý je to i levný a dá se to připojit všude i když mate počítač utopený kabelami tak se tam vejde a přenos dat je neskutečně rychlý

Zápor asi nic kromě krabičky špatně se to otevírá ale to není nic velkého

cernil.zscs28. dubna 2026

- vzdy dostanete nejnovejsi verzi BT - dosah v poradku - kompatibilita na1

- mohl by konecne nejaky dongl podporovat aptX atd..

leylandus8. dubna 2026

malé, levné přesné

Marcela4. března 2026

- přenos dat bez problémů - funkční okamžitě po zapojení, instalace automatická - kompatibilita se všemi zařízeními (sluchátka iPad, reproduktor BOSE SoundLink Flex II a další)

Jirka25. února 2026

Funkční

slabý dosah

martin.vaverka24. února 2026

skvělé fungování

vilem.hlosek16. února 2026

Jsou k dispozici ovladače.

Výborný výrobek.

acidphase12. února 2026

velikost, bt 5

lukas20. ledna 2026

Dosah

josefbratka19715. ledna 2026

Cena Funkčnost

konakvala11. ledna 2026

Vše funguje je to prakticke

Vše je perfektni

mraz.mirek11. prosince 2025

Na win11 snadná instalace a bez problemů funguje se sluchátky.

Jinos29. listopadu 2025

..funguje bez problému, mám již druhy na druhé PC, nyní jsem dostal 5.4, doporučuji ke koupi, kvalitní výrobek..

milan.vomacka28. února 2025

Splňuje to co má,funguje perfektně.

Poměr cena výkon.

xkajushka27. března 2024

Malý Rychlý Jen se dá do USB portu a frčí

Super volba

ladislavstejskal11. února 2024

Nemohu hodnotit , přišlo poškozené

Nemohu hodnotit , přišlo poškozené

Obchod ExaSoft v žádném případě nedoporučuji. Reklamace vůbec neřeší. Měl jsem se před nákupem podívat na reference zákazníků ne preferovat cenu.

Registrovaný uživatel10. února 2024

Produkt asi není špatný ale firma Exasoft je hodně neseriozni. Pozor na ní. Objednal sem si TP-Link UB500, Bluetooth 5.0 Nano USB Adapter. Zboží mi nešlo vůbec vložit do konektoru USB, proto jsem ho hned druhý den, zaslal zpět jako reklamaci. Jejich produktový manažer mi odpověděl : Vaše odstoupení od kupní smlouvy dle ustanovení § 1829, odst. 1. zákona č. 89/2012 Sb. bylo zpracováno. Vrácené zboží nesplňuje požadavky na vyzkoušení, které by bylo umožněno na kamenné prodejně, užíváno, mechanicky poškozeno - vylomený vnitřek konektoru a lehká deformace konektoru, lehké opotřebení konektoru od užití. Vrácená částka Vám bude ponížena o 216,21,-Kč. Za zboží mi tedy vrátí 0,79,-Kč. Tak,že doprava do obchodu stála 120,-Kč. Tak jsem tedy 120,-Kč v mínusu oproti tomu kdybych adapter zahodil. V žádném případě jsem nemohl vylomit vnitřek adapteru. Vložit věc do konektoru opravdu umím a za moji dlouhou kariéru se mi to ještě nikdy nepodařilo, že bych adapter poškodil. Jedině k čemu moho dojít tak k lehké deformaci konektoru, jak jsem se ho marně snažil nasadit do konektoru USB. V žádném případě nemohlo mnou dojít k opotřebení konektoru od užití, když jsem ho nemohl užívat. Uvedený obchod v žádném případě nedoporučuji. Pošlou poškozený výrobek a pak poškození svedou na Vás.

Registrovaný uživatel4. února 2024

Po 14 dnech nefunkční. Reklamace.

DAVID.KORANDA28. listopadu 2023

Žádná instalace Rychlé připojení Rychlý přenos Plně vyhovující