Recenze TP-LINK TL-WR841N

TP-LINK TL-WR841N je ideální volbou pro použití v domácnostech či v malých podnicích, kde je kladen důraz na vysokou rychlost a bezpečnost bezdrátového i kabelového připojení. Díky technologii 2T2R MIMO dosahuje tento router výjimečného bezdrátového výkonu a bezproblémově si poradí se streamováním HD videí, voláním přes VoIP nebo hraním online her. Díky podpoře standardu IEEE 802.11n dokáže…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 41 recenzí pomocí Seznam AI

TP-LINK TL-WR841N je spolehlivý router s dobrým dosahem a jednoduchou instalací, který vyhovuje běžným domácím potřebám. Uživatelé oceňují jeho poměr cena/výkon, ale někteří zmiňují omezený dosah v rozsáhlejších prostorech a absenci češtiny v nastavení.

• Spolehlivý provoz
  • Dobrý dosah signálu
  • Jednoduchá instalace
  • Přijatelná cena
  • Dostačující pro běžné domácí použití
  • Menší dosah v některých případech
  • Chybí instalační CD a čeština
  • Občasné problémy s připojením
  • Po letech může dojít k závadě WAN portu
  • Jednoduchý design

lattape6. června 2026

Cena a spolahlivost.

V dvojposchodovom dome nepokryje uplne celu plochu.

Spolahlivy, jednoduchy cenovo dostupny router. Tento kus som kupil po tom, co predchadajuci sluzi uz cca 6 rokov a obcas mam podozrenie, ze vypadava. Zatial ale este stale prevadzkujem ten stary kus ;-).

daniel-cerny31. ledna 2026

Pro mé potřeby je dostačující.

Registrovaný uživatel17. dubna 2025

Měli jseme ten samý, ovšem spadl a rozbil se, museli jsme koupit jiný.

toman13. října 2024

Funguje podle očekávání.

Tereza6. ledna 2024

Všechno v pořádku, funguje tak, jak má, velice intuitivní na ovládání, v podstatě samoovládací. Doporučuji tento produkt.

Registrovaný uživatel26. srpna 2023

Nejde odšroubovat anténa, potřebují tam napojit prodloužení s anténou. V autě mám slabý příjem.

Registrovaný uživatel26. února 2023

Dělá to, co má, dobrá kvalita signálu přes 2 stropy díky anténám s větším ziskem - delším, jak jsem požadoval. Jednoduchá, logická administrace, nic jsem nemusel hledat.

Zápory jsem žádné nezjistil.

Registrovaný uživatel16. února 2023

Jeden TP link stejného typu mi sloužil ke spokojenosti 10 let než začal často restartovat a krátkodobě vypadávat internet. Celých 10 let chodil spolehlivě bez problémů. Neřešil jsem jej uvedením do továrního nastavení a novou instalací což by možná pomohlo Tento typ plně pokryje rodinný domek a cca 10 metrů od domu i venku. Tento produkt používám každodenně tak 8 hodin Tento typ má příznivý poměr cena-výkon. Instalaci jsem zvládnul sám, jediný problém byl s překladem nastavení, které se mi zobrazovala v anglickém jazyce a ne zrovna snadno se mi dařilo jednotlivé stránky nastavení převádět do češtiny.

Pro běžné wifi připojení v domácnosti je plně vyhovující. 2 počítače, 2 smart televize. 2 chytré telefony, vše bez problémů. S klidným svědomím mohu doporučit.

Registrovaný uživatel31. prosince 2022

Spolehlivý a osvědčený Wi-Fi router

Výkon cena dobrý poměr…

Registrovaný uživatel28. prosince 2022

Menší dosah.

Registrovaný uživatel5. října 2022

Lehke nastaveni, ihned fungoval bez problemu

Za tu cenu super , jsem spokojeny.

Registrovaný uživatel28. září 2022

Signál od Wi-Fi nini pokryje celý barák.

Registrovaný uživatel22. srpna 2022

Spolehlivost Cena

Mám jich v provozu několik a jsem s nima maximálně spokojený

Registrovaný uživatel2. května 2022

mám s TP LINK dobré zkušenosti. Pro domácí použití velice dobrý a vynikající ke každodenní činnosti, využívám denně.

zatím jsem žádné nezaznamenal, jen jednu drobnost, není dodáváno instalační CD a chybí čeština

Registrovaný uživatel16. března 2022

Cena vs výkon

Jednoduchý

Registrovaný uživatel19. ledna 2022

Rychlá instalace,bez problému funguje

Registrovaný uživatel20. prosince 2021

Jednoduchá instalace

Registrovaný uživatel11. listopadu 2021

Perfektní dosah. Rychlá instalace. Velká spokojenost.

Registrovaný uživatel4. listopadu 2021

Cena produktu, průměr co do rychlosti. Je to záložní router.

Zatím jsem na žádné nenarazil.

Dobrá koupě.

Registrovaný uživatel20. října 2021

Prostý a funkční, navíc spolehlivý, router.

Potřeboval jsem do rodinného domu router který zapnu, nastavím a zapomenu na něj. Zatím splňuje všechny požadavky.