IP kamera Recenze TP-LINK Tapo C310

Recenze TP-LINK Tapo C310

TP-LINK Tapo C310 je venkovní bezpečnostní IP kamera, která nabízí řadu funkcí pro zajištění bezpečnosti vašeho domova nebo kanceláře. Kamera je vybavena 3Mpx snímačem s rozlišením 2304 x 1296 px. Toto vysoké rozlišení zajišťuje detailní a jasný obraz, který je klíčový pro identifikaci osob nebo objektů. Jednou z hlavních výhod této kamery je její flexibilita v připojení k síti.

vladis5120. listopadu 2025

Perfektní zboží za slušnou cenu,spokojenost

Doporučil bych k malému domku už jich mám pět.

vladislav.zolty29. září 2025

Kvalita obrazu dostatecna Moznost nastaveni zon detekce Dostatecne IR prisviceni v noci. Bohuzel to IR pritahuje nocni hmyz, ktery spousti detekci pohybu, takze ho nepouzivam.

Dobra spolehliva IP kamera (jednu uz mam skoro 3 roky). Diky nastaveni zon detekce se povedlo eliminovat vetsinu falesnych zaznamu (pohyby vetvi). Po vypnuti IR prisvitu v noci neni problem s nocnim hmyzem, ale zaznam je zavisly na rozsviceni LED reflektoru s pohybovym cidlem.

b.cekota29. dubna 2025

Nejlepší poměr výkon cena

tomas.ecer22. dubna 2025

krom PoE to má snad úplně všechno, cena cloud ukládání cca 70/měsíc, jinak bez nákladů ukládá na SD kartu. S cenou 918,-- pěkné zařízení

p.lehky16. prosince 2024

dobrá cena, slušná kvalita obrazu ve dne i v noci

slabé osvětlení

martin.zdvoracek5. listopadu 2024

nastaví to i lajk supr

Registrovaný uživatel30. srpna 2024

Cena / výkon produktu je příznívá. Zobrazení je kvalitní. Nastavení pomocí SW TAPO je snadné. Kamera je připojena nonstop.

Aby kamera byla méně nápadná, bylo by dobré, aby kamera byla vyrobena v černé barvě. Nedostatky jsem nezjil.

Pro nenáročného uživatele mohu kameru doporučit

Registrovaný uživatel18. července 2024

Dostačující kvalita obrazu

- Nelze ji dost dobře naklonit dolů aby zabírala spíš podlahu, když je ve výšce na skříni a nechcete zrovna vrtat do stropu. - Dost nekvalitní zvuk - Když volám synovi do kamery, tak z ní stále něco pípe a nejde to eliminovat

Účel plní, ale minimálně zvuk ze zabidovaného reproduktoru ale i microfonu kamery je otřesný.

Pavel16. července 2024

Dobrý obraz i v noci. Pokud zaznamená i mouchy, stačí v nastavení snížit citlivost.

Často se stává, že při přehrávání záznamu je zvuk rychlejší než obraz. Po stažení záznamu již v pořádku.

Slušný výrobek za rozumnou cenu. S cloud. uložištěm spokojenost. Za 799, Kč ročně non-stop přístup k záznamům s možností uložit záznam do mobilu.

Registrovaný uživatel14. července 2024

Dobrý dosah, snadná instalace

pkovaricek4. června 2024

Velmi jednoduchá instalace, solidní kvalita obrazu ve dne i v noci. Umí nahrávat ve smyčce Přehledná aplikace v češtině

Za cenu jak z čínského obchodu mám solidní kameru, kde mi v aplikaci neblikají reklamy

schranka23. května 2024

dělá co má v pěkném rozlišení, aplikace mnoho funkcí OK

Mina26. dubna 2024

doporučení

Paola5. února 2024

vše ok funguje jak má

lije19. prosince 2023

Dělá vše co píšou že má dělat....

robert.neugebauer6. prosince 2023

Jednoduchá instalace Rychlost Kvalitní noční vidění Větší úhel záběru

pavlikx5. prosince 2023

široká škála nastavení

Za ty peníze super věc.

Pavlína27. listopadu 2023

Kameru jsem si sama zprovoznila a nahrála do tabletu aplikaci ačkoli nejsem žádný extra technický typ. Zprovoznění sledování kamery přes notebook bylo již nad moje síly, není k tomu aplikace a nastavení se mi jako laikovi jeví docela složité. Noční vidění, je v pohodě, kamera v noci krásně zabírá (i můry a myši).

Zpočátku se kamera občas "sekla", nicméně žádná tragedie, obraz šel sledovat v tabletu neustále. Asi po týdnu se mi nahrála k té kameře do tabletu aktualizace a od té doby se mi sledování na tabletu každých 5 minut vypíná a tak když chci sledovat dění před kamerou, musím neustále ťukat do tabletu, že chci pokračovat ve sledování. Prohledala jsem v tabletu kompletně nastavení kamery ale nikde jsem tam nenašla tlačítko, kterým bych nastavila dobu sledování. Tak si říkám - najdu na netu návod k použití a mrknu, jestli jsem něco nepřehlédla. Jenže Tapo nabízí návod k použití pouze v angličtině, na jiných stránkách si můžu návod k použití objednat na mail za "pouhou stovku". Neuvěřitelné, něco, co by mělo být normálně ke stažení se prodává! Také jsem uvažovala, že nějaká taková funkce jako nastavení délky sledování bude třeba podporována zapnutím Tapo Care, ale též jsem tam v nastavení nic extra nenašla, krom toho, že se detekované události nahrávají kamsi do cloudového úložiště a po měsíci zdarma je to zpoplatněné, naštěstí není to clouové úložiště povinné.

Tím, že ke sledování dění před kamerou musím neustále každých 5 minut mačkat na tabletu pokračování sledování mě počáteční radost z kamerky přešla. Korunu to dostalo dnes, když jsem zjistila, že český návod k použití si můžu koupit za 100 kč.

Registrovaný uživatel15. listopadu 2023

Vysoká citlivost na vítr, déšť

Registrovaný uživatel3. listopadu 2023

Za mne, poměr cena výkon super.