využívám mesch a na to je v dané cenové relaci skvělý

využívám mesch a na to je v dané cenové relaci skvělý
Bez problémů pokryje všechny místnosti bytu silným signálem. Instalace a nastavení jednoduché.
Po týdenních zkušenostech zatím spokojenost.
dobrý poměr cena/výkon
Jednoduché nastavení v aplikaci, výborné pokrytí
Je super.
Síla pokrytí
Rychlost
Cena
Velmi rychlá
Má wi-fi 6 a dvě pásma
Malý dosah
Čekal jsem že to bude lepší výkon i dosah a celkových budete router lepší teda
Kvalitní dosah signálu, snadná instalace,dobrá stabilita přenosu dat.
Kvalitní
Rychlejší připojení
rychlost internetu
Síla i dosah vyhovuje. Konfigurace v českém jazyce bez problémů.
Nemůžu hodnotit, objednal jsem omylem místo modem roteru pouze router a ten nepotřebuji :(
Intuitivní nastavení.
Má dobrý signál a dosah.
Super funguje rozšíření a držení signálu i na větší vzdálenosti pro již připojené zařízení.
Dodáno se starším firmwarem, kde online nešlo nainstalovat nejnovší verzi. Bylo třeba stáhnout a nainstalovat správně verze firmwaru z lokálniho stroje. => Jedná se spíše o drobnou vadu na kráse z pohledu UX použití.
Dosah.
Prozatím vše OK.
Stabilní signál
Jednoduché nastavení
Dobré pokrytí
vynikající,jednoduché nastavení, rychlost jak uváděna v recenzi,doporučuji ke koupi
Jednoduchá instalace. Zlepšení příjmu oproti minulému routeru. WPS. Dokoupili jsme ještě extender TP link pro domácí síť onemesh.
cena/výkon
vypadává komunikace s wifi zásuvkami. 8 let starý TP LINK bez problému
Tento produkt je spolehlivý wifi router, je výkonný a cenově přijatelný. Je vlastně zapnutý nepřetržitě a plní dobře svou funkci po celém bytě.
Rychlý
Drahý