Kontaktní čočky Recenze TopVue Premium

Recenze TopVue Premium

TopVue Premium jsou čtrnáctidenní kontaktní čočky z řady TopVue, vyrobené ze silikon-hydrogelového materiálu nejnovější generace, který je speciálně upraven tak, aby čočky poskytovaly svému nositeli co největší pocit komfortu po celou dobu, kdy jsou nasazeny a zároveň bylo eliminováno jejich vysušování, které může způsobit podráždění očí. Každodenní způsob nošení Kontaktní čočky TopVue…

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Kontaktní čočky nosím už přibližně 12 let, proto mám s nimi bohaté zkušenosti. Nebyla jsem nikdy brýlový typ, respektive jako dítě jsem brýle nosit musela, ale jakmile mi maminka dovolila čočky, už nikdy jsem se k brýlím ‘na plný úvazek” nevrátila. Jednak je mi to šíleně nepohodlné a jednak v brýlích vypadám jako, že mi už úplně hráblo.

Více na
viktorsabol3417. května 2025

Komfort. Přijde mi že jsou jako běžné čočky vramci toho že by měli být více hydratované.

nemec6723. dubna 2025

různá kvalita, někdy mi v oku vydrží 12 hodin, někdy jen 5

Za tu cenu dobré čočky

kristyna.caslavova15. dubna 2025

Neodpovídá zakřivení, ani průměr. Objednala jsem si je jako náhradu za Acuvuje2. Ty byli super.

Pavla27. března 2025

skvěle se přizpůsobí, neřežou, v oku je vůbec necítíš

zatím jsem na žádné nepřišla

za mne super, velká spokojenost

ada.pernik14. února 2025

Lacne

skusala som od tejto znacky aj jednodnove a ani jedny z nich mi nevyhovoval, oci som mala suche, stacilo ich jemne pretriet a sosovka sa zrolovala niekde v kutiku oka, mala som castejsie pocit rezania v oku, ako keby bol v oku nejaky predmet, vratim sa naspat k overenym znackovym sosovkam

kvalita odpoveda cene...

Registrovaný uživatel27. prosince 2024

Vůbec mi neseděly

bjelinkova21115. října 2024

Levné

Jejich kvalita není nejlepší

suri.petra.pa17. června 2024

Prodávají se po jedné, na vyzkoušení dobré

Nemá modrou barvu, v kaliskach nejde vidět. Hodně tenké, což znamená horší manipulace.

andrep7. prosince 2023

Vyhovují mi. Stejně možná lepší než acuvue oasys, které používám léta

Registrovaný uživatel13. srpna 2023

Levné Možnost nakombinovat si dioptrie

Roztok, ve kterém byla čočka uložena, byl pro moje oči příliš agresivní, také zakřivení čočky nevyhovující, během pár hodin mi po nošení čoček zrudly oči (druhý den jsem navštívila ambulanci a byla mi předepsána antibiotika kvůli enormně podrážděným očím z těchto čoček). Čočky jsem byla nucena po pár hodinách vyhodit.

Varianta (1 čočka)
Registrovaný uživatel15. července 2023

Čočky nejdou v roztoku vyčistit nejhorší čočky co jsem měla měsíční čočka která vydrží jeden den a do koše. Nikdy vice

Registrovaný uživatel25. května 2022

dobře se přizpůsobí oku příznivá cena

Registrovaný uživatel6. května 2022

Dobře sedí, snadno se nasazují i vytahují z oka

Registrovaný uživatel25. února 2017

Taktéž používám tyto čočky a musím říct, že spokojenost je maximální. Nepálí a v očích je skoro necítím. Koupeno na cocky-kontaktni i s pouzdrem a roztokem

Registrovaný uživatel8. února 2017

jsem s nimi naprosto spokojená! Osobně je beru z cocky-kontaktní. Mají výborný ceny a sem tam i slevicku :)