Kontaktní čočky Recenze TopVue Premium for Astigmatism

Recenze TopVue Premium for Astigmatism

TopVue Premium for Astigmatism jsou torické kontaktní čočky korigující astigmatismus. Design čoček zajišťuje stabilní polohu čočky na oku. TopVue Premium for Astigmatism jsou extrémně prodyšné a zároveň mají vysoký obsah vody. Vysoce prodyšné Schopnost přenosu kyslíku činí u TopVue Premium for Astigmatism 104 Dk/t.

chlumakl2. července 2025

Čočky mají jenom samé klady.

Pavla27. března 2025

skvěle se přizpůsobí, neřežou, v oku je vůbec necítíš. Trochu jsem se bála, jelikož mé původní čočky měly odlišný parametr, ale vše super

super čočky

nadiraes31. prosince 2024

Nesedli mi, po několika hodin nošení červenaly se oči, měla jsem pocit ze mám v očích písek nebo prach, oči jsem měla jsem unavené po nošení

Varianta 1 čočka
jan.vysin19. července 2024

- nejsou v očích vůbec cítit - skvělá cena - tenoučké a jemné - dobře hydratované - nemám pocit suchých očí - je přes ně super vidět

- žádný není

Za mě nej čočky, co jsem zkusil. Mám citlivé oči a o těchto čočkách celý den vůbec nevím. Mají tenoučké okraje, takže v oku nedráždí a je přes ně vidět. Až cca po 16 hodinách v očích čočky začnu trochu cítit.

Kryvob199921. března 2024

V porovnání s Acuvue Oasys hrůza. Čočky jsou nepohodlné a dřely mě.

Varianta (3 čočky)
Registrovaný uživatel21. července 2023

Tvrdá čočka Nedrží osa

Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci. Čočky jsem po prvním dnu vyhodila. Zcela jistě doporučuji koupit JEDNU a vyzkoušet.

Varianta (1 čočka)
Registrovaný uživatel23. října 2022

Zatím nejlepší torické čočky které jsem vyzkoušel,perfektně sedí na oku,nekloužou po něm,zelené zabarvení vytváří příjemné vidění a jakoby lehce simulovalo sluneční brýle,oči nejsou tak stresované oslněním a různými odlesky.

Nestejná optická kvalita-přes jednu čočku vidíte super,pakvezmete druhou a kvalita vidění je tatam......Takže výrobní problém-vyřešit a nekupuji už jiné...

Varianta (6 čoček)
Registrovaný uživatel25. května 2022

Výborně sedí Nevysouší se Velký výběr rozptylu zakřivení

Varianta (1 čočka)
Registrovaný uživatel25. února 2017

Čočky, které krásně sedí, po oku mi nejezdí. Beru je z cocky kontaktní, mají je za super cenu!