Cena
Celkem pohodlné
Jednodenní TopVue kupuju opakovaně. Myslím, že vícedenní varianta mi kdysi neseděla. Ale tyhle jednodenní čočky jsou v pohodě. Ráno nandám, večer vyhodím. :)

Cena
Celkem pohodlné
Příznivá ceny, pohodlné nošení
Příjemné, vůbec o nich nevím.
Parada večer vyhodim a nemusim čistit
Rozumná cena, dobrá snášenlivost.
cena, možnost vrácení
pocit suchých očí (s jinými čočkami se mi to nestává), subjektivně horší vidění, obzvlášť na blízko
hledal jsem alternativu k měsíčním čočkám (aktuálně používám CooperVision biofinity), tato varianta pro mě nefungovala
Super kontaktní čočky, nevysušují mi oko
zatím jsem nenašla
cena, kvalita, pohodlnost
Používám tyto čočky už několik let a jsem spokojený. Používám je hlavně na sport, nebo v létě když jsem někde u vody. Nikdy jsem s nimi neměl žádný problém.
Používám je hodně na bojové sporty, tam se mi občas stane, že mi čočka vypadne, ale to by se dělo u jakýchkoliv čoček.
čočky jsou opravdu velmi měkké a hygienické - jednodenní čočky mi schválila lékařka i po prodělání zánětu oka. čočky nosím denně a jsem s nimi maximálně spokojená. Velká výhoda je i to, že nemusím myslet na to, jak dlouho je nosím nebo zda mám dostatečnou zásobu vody na KČ - tu už vůbec nepotřebuju, ráno si čočky nasadím a večer je vyhodím.
Cena je trochu vyšší oproti čočkám vícedenním a pokud jedu někam na delší dobu, musím myslet na to, že si beru dostatečnou zásobu čoček.
Nepálí mě z nich oči. Netrhají se.
Za mě spokojenost, měnit určitě nebudu.
Dobrá snášenlivost, nedráždí
Parádně sedí v oku. Za mě nejlepší čočky, jiné už ani nezkouším (čočky nosím cca 12 let a konkrétně tyto už 4 roky)
používam tyto čočky léta, tak nemám proč měnit jsem spokojen děkuji Franc
Používám už spoustu let. Krásné, čisté koukání, za šera super, za tmy také.
Občas vadný kus, ale cca 1 za 100.
dobra kvalita, cena
Příjemné nošení
Mě osobně čočky velice dobře sedí, na očích o nich nevím, nedráždí oči.
Pohodlné celý den
V obalu jsou občas obráceně, tak je jen nejde vyndat a nasadit na oko. Musíte pořád kontrolovat, jestli si je nasazujete správně. Je to tak u 5% čoček. U Acuve se mi to nestávalo.
poměr cena/výkon nejlepší
Výborně sedí-komfort nošení. UV blocking.Dobra cena.
Krásně sedí v oku, nedráždí oko