Dobrá cena a rychlé dodání
Jsem velice spokojená a proto si tyto kontaktní čočky budu objednávat i příště .

Dobrá cena a rychlé dodání
Celý den to s nima nevydržím, brzy se v oku vysuší
Bezproblémové
Spokojenost, objednám znovu
používám již léta, nemám žádné výhrady
Vyhovují, vše bez problémů.
Perfektně sedí
Používám od zavedení na trh, to říká vše.
dobře sedí, nosím každý den
Jsou jemné a očím příjemné i těsně před výměnou.
Nemůžu mít jejich doživotní zásobu. :)
Jsou krásně tenké, proto nevytváří v očích pocit cizího předmětu. Cena je úžasná oproti konkurujícím, ale ne tak pohodlným čočkám. A jejich vlastnosti jsou díky použitému materiálu perfektní.
Příjemnější na nošení než jednorázové. Lépe se mi s nimi kouká na monitor počítače.
Plně vyhovuje
Oproti čočkám Biofinity které používám dlouhodobě, jsem s těmito měl podstatně častěji vyschlé oči. Také se pod nimi mnohem častěji zachycoval jinak neškodný a téměř nepostřehnutelný hnis (například ospalky). Po čtyřech letech nošení čoček byl tohle ten nejhorší měsíc s nimi a tak se vracím k Biofinity.
dobrá snášenlivost
Pokud máte problémy s vysycháním očí doporučuji spíš nějaké hydrogelové, které jsem na tomto eshopu samozřejmě našla já jsem spokojená.
Bohužel pro mě nevhodné čočky. Hodně se mi lepily na oči, protože trpím vysoušením oči
Snadné a pohodlné použití
Vydržím v nich celý den, což u jiných značek těžko.
Moc mi nesedí, slabé
kvalita, nic moc. ale stale protezovana firma (korra)..........proc. asi?!
čočka je po několika dnech již v oku cítit
dobrý produkt za odpovídající cenu
15 let nosím tyto čočky, nikdy jsem neměla problém. Byly kvalitní, dobrý materiál.
2* reklamováno. Reklamace vždy schválené. Vráceny peníze. Mohla bych reklamovat opět balení, co mi přišlo .
Čočky špatný materiál. Krčí se v oku. Vypadávají při mnutí oka. Není snadná manipulace. Neudrží svůj tvar.