Krmivo pro psa Recenze Topstein Losos v plechu 800 g

Recenze Topstein Losos v plechu 800 g

Vysoce kvalitní ručně plněné konzervy pro psy se 100 % podílem živočišných bílkovin. Konzervy neobsahují vedlejší produkty, obiloviny ani sóju, barviva, dochucovadla ani konzervanty. Jsou extrémně chutné a vyznačují se vysokou stravitelností.

llancova.h1. října 2025

Moc chutna, dnes papala poprvé a pořád by chtela

Vendy6. července 2025

Kvalitní konzerva

Miroslavakasparcova15. ledna 2025

Vynikající konzerva plná lososa.

Všechny konzervy této značky jsou velmi dobré a plné masa. Už jiné nekupuji.

Registrovaný uživatel1. října 2021

Můj pes miluje vaše konzervy, moc dobře voní a člověk vidí i maso, a ne pomletý sajrajt

Registrovaný uživatel25. července 2021

Výborné, šťavnaté lososí maso. Pes jej miluje.

Registrovaný uživatel14. dubna 2021

Objednavka trvala tak dlouho, slibovali, ze ji pošlou, neposlali, až za 2 dny. Mezitím jsem se je snazila kontaktovat emailem a telefonicky. Nic. Tak jsem nakoupila u konkurence, krmivo jsem mela do 24 hodin u konkurenční firmy. Načež se z profizoo uráčili objednavku poslat, ac jsem psala, ze kdyz se mi neozvou, tak kupuji jinde. Objednavku jsem nepřevzala. 2x jsem musela pro 3 velke psy koupit žradlo jinde, pac kdybych cekala az prijde z profizoo, tak psi pojdou hlady.

Registrovaný uživatel19. srpna 2019

pejskům velmi chutná, po otevření má člověk chuť ochutnat, jak to voní!

doporučuji ke zpestření stravy