Všechny kaše jsou výborné

Všechny kaše jsou výborné
má to celkem dobrou chuť
- chuť "prášku" nebo snad příliš mnoho rozmletých kousků pistácií může někomu asi trochu vadit - záleží jak moc jste zvyklí na takový druh kaší
- jako celiak (pravděpodobně je to tím) jsem s tím zažila velice nepříjemný pocit, nechtěla jsem to dojíst (je to ale opravdu malá porce), musela se přinutit. Po snězení: akutní potřeba vypít min. 2 sklenice vody, chvíli jsem se ošívala a celkově mi bylo trochu divně, s hlavou jako v mlze (břicho nic - žádná bolest apod.)
=> proto, ačkoliv je u výrobku napsáno "bez lepku" je nasnadě jeho nákup opravdu zvážit, zda i tak nepodráždí trávicí systém, a to zejména u lidí s nějakou nemocí trávicího systému (viz celiakie). Samozřejmě to nemusí být na 100% tím, třeba jen nejsem zvyklá na tak velký přísun vlákniny (!) , ale raději to sem do recenze píšu.
Low Carb
Chuť
Dobrá chuť, voní po pistaciich
chuť, zasytí
chutná kaše, když nestíháte oběd
Výborná kaše
Příjemná chuť
Výživná
Moc dobrá kaše, zase si koupíme.
Rychlá svačinka
Chutná mi.
Chutná
Chutná opravdu jako pistácie. Porce tak akorát na menší, ale vydatnou snídani.
Zdravé
Dost sladké
Luxusní chuť. Moje nejoblíbenější.
moc řídká, kousky oříšků me drazdili ke kašli
Chuťově výborná kaše, bez umělých aromat. Obsahuje jemně mleté pistácie.
chutná
přeslazená
skvělá chuť
je výborný,rýchlá příprava
Chutná miluji pistaciovou příchuť.
Bohužel žádné, nalákalo me jen forma "LC"
Opravdu není vůbec dobrá, to je lepší si z oříšků a seminek umíchat vlastní. Jen mazlavý sliz. Ale třeba někomu chutnat bude.