Recenze Topgal Suri 27 l
Zboží jsme vybíraly s dcerou na základě zkušeností se značkou Topgal, kdy se nám ukázala jako opravdu kvalitní.
Krásně sedí na zádech, není těžký, má krásný design a spoustu místa, kapes a přihrádek.
Batoh je využíván od pondělí do pátku ;-)
Značku Topgal vždy doporučuji i druhým.
Je krásný a dobře se nosí
Je prostorný
Je trochu těžší než předchozí
Prostorný a pevný batoh
Praktický batoh,hodně kapes,vypolstrovaná kapsa na notebook,lehký
Velmi doporučuji.
Přijato s nadšením!!
Lehká, prostorná,
dobrá kvalita
Velmi kvalitní výrobek, nádherné barvy a provedení a extra dlouhá životnost u všech produktů. Vždy pořizujeme nový jen z důvodu potřeby většího batohu a ty původní jako nové posíláme dál:o)
Moc krásný batoh fotky odpovídají realitě ba naopak v reálu je ještě hezčí než na stránkách.
Moc děkujeme za dárečky v podobě samolepek a štítků, dcera má velikou radost a už se těší do školy ...
Krásný batoh pro mladou slečnu. Výborně vypracovaný. Z neznámého důvodu byl o mnoho levnější než jiné modely.
Pěkný, dceři se líbí
Bude ho nosit do školy až v září, tak uvidíme :-)
prostorný, dobře uspořádaný
Dostatečně velká.
Dobře vypracovaný a myslím i velmi kvalitní.
kvalita provedení, batoh "nepadá" při postavení na zem, skvělá cena, originální vzor
bez chybičky
max. spokojenost
Kvalitní zpracování
Barvy neblednou
Tuto značku máme poněkolikáté, maximální spokojenost, minulý batoh nezničený i po 5 letech.
Lze vyprat
Dostatečně prostorný, celkem lehký a dceři, která má úzká záda a ramena, parádně sedí
barevnost
dcera je spokojená