Šampon Recenze Tomas Arsov Loopy šampon na lupy 250 ml

Recenze Tomas Arsov Loopy šampon na lupy 250 ml

Tomas Arsov Loopy je léčivý šampon pro zdravé vlasy bez lupů, nečistot a podráždění. Lupy vznikají buď nedostatkem hydratace vlasové pokožky nebo kvasinkovou infekcí. Šampon Loopy řeší obojí směsí unikátních přírodních látek. Jemné tenzidy účinně čistí, antimikrobiální látka Piroctone Olamine eliminuje plísně, Aloe vera zklidňuje, regeneruje a tlumí zánět.

shakillova25. září 2025

Zkusila jsem mnoho přípravku proti lupům a musím říct, že jsem byla dost skeptická, s tím že zkusím zase další z mnoha. První umytí a na první pohled bez lupů, dcera mě teda trochu vyvedla z omylu, že nějaká lup tam ještě je, na její poměry víc, ale takovou obrovskou změnu jsem vůbec nečekala, dokonce se mi lesknou vlasy a nemám je mastné, každý druhý den si normálně musím mýt hlavu, aby nebyly vlasy mastné. Ted se mi to protáhlo o den, já jsem nadmíru spokojená. Za mě můžu doporučit

Registrovaný uživatel10. července 2025

Pěkně voní.zatím nepomohl na šupinatou pokožku

dasa.slivova3. dubna 2025

Bohatá pěna, vlasy provzdušněné, pokožka hlavy nesvědí.

Naprostá spokojenost. Nemohu hodnotit ostatní produkty, zakoupeno jako dárek pro dcery. Opalovací krém 30 faktor s vůní manga, jako alergik s citlivou pokožkou jsem potřebovala otestovat před dovolenou. Krém má příjemnou jemnou vůni, dobře se roztírá, rychle se vstřebává a nezanechává mastné fleky na oblečení.

trypart19. ledna 2025

Šampon na lupy. Pomoc hned po prvním použití!!! Doporučuji všemi deseti!!!!!!!

vrablikovaevamaria3. ledna 2025

Pokožka se mi zklidnila a nesveědí tak jako předtím . Kvalitní produkt.

maca.lahovska18. listopadu 2024

šampón je skvělý

Registrovaný uživatel9. září 2024

Zatím jeden šamponů neúčinnějších na svědění hlavy a na lupy celkově. Kupuji už po několikáté, spokojenost.

Registrovaný uživatel18. července 2024

Kvalita

Nemám asi přímo lupy, ale občas najdu jakoby "oloupané" místo. Vyzkoušela jsem tento šampon a pomohl. Střídám s Bonfire šamponem a jsem naprosto spokojená.