Recenze Tomas Arsov Hair Booster Sulfate Free Shampoo posilující šampon proti vypadávání vlasů 250 ml
Tomas Arsov Hair Booster Sulfate Free Shampoo je podle většiny recenzí účinný v prevenci vypadávání vlasů a zlepšování jejich kvality. Uživatelé oceňují příjemnou vůni a pozitivní vliv na objem a lesk vlasů. Někteří však zmiňují, že šampon méně pění a je řídký, a ojediněle nezaznamenali očekávaný efekt.
Příjemná vůně
Zlepšuje kvalitu vlasů, zanechává je silnější a zdravější
Zabraňuje vypadávání vlasů
Dobře myje a nelepí vlasy
Vlasy jsou po použití lesklé a objemné
Ojediněle nezaznamenán žádný efekt
U některých uživatelů nezaznamenán účinek na růst vlasů
Šampon méně pění
Oproti klasickým šamponům je řídký
Kvalita vlasů se u jednoho uživatele nezlepšila
zlepšení vlasů
Větší objem vlasů, příjemná vůně
Oproti klasickým šamponům je řídký
Jemná nevtíravá vůně, dobře myje vlasy, vlasy jsou po umytí hezké, dobře se rozčesávají, neelektrizují, jsem spokojená. Jsou lesklé a na pohled objemné.
Používám krátce, uvidím po delším čase užívání
Teprve vyzkouším, mám poprvé
Použila jsem ho teprve 3krat,takže zatím nemohu posoudit
výborný šampon, hezky pění, pěkná vůně
výborný šampon, hezky pění, pěkná vůně, koupím určitě znovu
Vlasy jsou hebke a dobre se rozcesavaji. Nemasti se.
Používám pouhý měsíc řadu proti vypadávání, zatím nemohu zhodnotit.
používám krátce, ale šampon hezky voní, tak snad budou i účinky
Opravdu účinný šampon
dobrá volba pro ty, kteří mají problém s vypadáváním vlasů
Super šampon,osvěžuje i pokožku hlavy, vlasy jsou po umytí jemné,skutečně zabraňuje dalšímu vypadávání vlasů
Hezky voní
Super příště objednam
používám 2 týdny
Jsem naprosto spokojená se šamponem i kondicionerem. Jsem již ve věku, kdy vlasy slábnou. Vše co jsem si objednala je příjemné a vlasy jsou o mnoho lepší. Určitě si objednám znovu.
Jenom bych se ráda zeptala, zda je možné objednat menší cestovní balení, které si mohu vzít na cesty a dovolenou. Děkuji
Úžasná bylinková vůně. Vlasy jemné, lesklé, nezacuchávají se, šampon nelepí a nedela vlasy nepříjemne na omak. Používám krátce vice hodnotit nemůžu.
Vlasy přestaly vypadávat a rostou nové.
Na mé vlasy opravdu funguje, mám jemné bez objemu
Škoda že v podstatě nijak nevoní
Příjemný
zatím jsem použila párkrát, ale velmi příjemný uvidíme co to udělá po delší době:-)