Recenze Tilman Flexofytol 60 + 60 cps.

Flexofytol je doplněk stravy s bio-optimalizovaným extraktem z kurkumy. Extrakt z kurkumy přispívá k udržování normálního stavu kloubů, ovlivňuje pohyblivost kloubů a rovněž opotřebení kloubních chrupavek. Kurkuma je součástí systému tradiční ájúrvédské nauky o životě a dlouhověkosti již celá staletí. Sušením a mletím jejího kořene vzniká koření s mnoha zajímavými vlastnostmi.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Tilman Flexofytol je podle recenzí účinný při zmírnění potíží s klouby, zejména při dlouhodobém užívání. Někteří uživatelé však zmiňují, že účinek může po čase slábnout. Produkt je přírodní a doporučován i odborníky, ale jeho cena je vnímána jako vysoká.

• Pomáhá při potížích s klouby
  • Podporuje tvorbu kloubních chrupavek
  • Přírodní složení
  • Doporučován lékařkou
  • Účinek se může po čase snížit
  • Vysoká cena
  • Poškozený kloub nezregeneruje

Registrovaný uživatel5. května 2022

Bohužel není nyní na trhu. Brala jsem ho 2 roky a zachránil mi koleno před endoprotezou. Nejméně 3 měsíce - dle studie provedené v Benešově na ortopedii.

Registrovaný uživatel2. února 2022

přírodní produkt pomáhá, aby se destrukce kloubu zpomalovala

poškozený, starý kloub to určitě nedostaví

používám ho již dlouho a nejspíš budu pokračovat

Registrovaný uživatel21. ledna 2022

Pomáhá

Cena je vysoká

Registrovaný uživatel12. srpna 2021

Vybrala jsem si ho na doporučení lékařky. Používám ho denně a pomáhá mi s mými koleny!!!!!

Děkuji za velmi rychlé zaslání.

Registrovaný uživatel1. srpna 2021

Opravdu funguje,doporučuji všem

Budu kupovat opakovaně

Registrovaný uživatel17. prosince 2020

vynikající, protizánětlivý, podporuje tvorbu kloubních chrupavek:)

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

Po dobrání startovací dávky ( 2 ráno + 2 večer ) se zdálo že to zabírá a bolesti ustoupily. Zhruba po 14 ti dnech při užívání udržovací dávky (2 ráno ) se vše vrátilo do starých kolejí a bolesti pokračují. Vážně pochybuji o jeho účinku.

Nedoporučuji do toho investovat.