Antiparazitikum pro psa Recenze Tickless Pet ultrazvukový odpuzovač klíšťat a blech pro psy

Recenze Tickless Pet ultrazvukový odpuzovač klíšťat a blech pro psy

Tickless je ideálním řešením pro odpuzování klíšťat při sportování ve volné přírodě, během výletu, při práci na zahradě, myslivosti, na procházce nebo při kempu. Přístroj pracuje tak, že vydává řadu ultrazvukových impulsů, které jsou neškodné a nepostřehnutelné pro lidi a zvířata, ale rušivé pro klíšťata a blechy. Tím je odpuzuje pryč od domácích mazlíčků. Provozní rozsah je asi 1,5 metru.

katerina-kortusova23. února 2024

používáme již několik let - pes je přecitlivělý alergik, fungujeto!

Registrovaný uživatel18. června 2022

přívěšek absolutně nefunguje, tolik klíšťat ještě nemel a hlevně byla prisátá v blízkosti přívěšku

vice nikdy, vyhozené peníze

Registrovaný uživatel10. června 2022

Chtěla jsem pro psa něco na ochranu před klíšťaty, bez chemie.

Registrovaný uživatel10. května 2022

Vyhozené peníze, pes je samé klíště.

Kdyby šla dát žádná hvězda, tak ji dám.

I Muricova5. října 2021

Na naseho pejska nefungovalo koupani, kapicky, ani obojek. Az s timto odpuzovacem se prestal drbat a mel pokoj od parazitu.

Registrovaný uživatel11. června 2020

Nejprve jsme pořídili pejskovi chemický obojek, ale nefungoval jak jsme očekávali, navíc velmi zapáchal, jelikož s námi pejsek spí v posteli, tak to ani pro nás nebylo příjemné a hlavně nezdravé. S tímto přívěskem jsme spokojení, koupili jsme asi před měsícem, klíště se sice dvakrát chytlo, (pejsek má dlouhou srst), ale klíště po vyjmutí bylo mrtvé a nebylo vůbec nacucané. Když jsme na chatě a pejsek je stále na zahradě, tak používáme ještě sprej, abychom ho ochránili co nejvíce, je to štěňátko 5 měs. Přívěsek jistě koupíme i příští rok, je to jistota.