vlasy jsou krásné

Šampon Tiande s kořenem žen-šenu je podle recenzí účinný v péči o vlasy, zabraňuje padání, zvlhčuje a dodává lesk. Většina uživatelů si chválí jeho kvalitu a příjemnou vůni, i když ojediněle se objevují zmínky o suchých vlasech. Celkově se jeví jako vhodný pro ty, kdo hledají výživný a posilující šampon.
vlasy jsou krásné
Příjemný
Mám ho ráda...
Vlasy jsou krásně výživné a vydrží dlouho umyté!!!
Šampon je výborný na růst a hustotu vlasu
Šampon je super používám už nějaký čas a vlasy krásné, husté i po častém melírovaní
Věnováno,spokojenost
Úžasně výživné pro vlasy
máme ho s manželem rádi, posiluje vlas. dodává lesk a pro nás krásně voní, i když ostatní si myslí něco jiného
Moc dobrej
miluji ženšen a překvapilo mě to, že ženšenový kořen je opravdu součástí šamponu. Voní po kořenu, ale to mě nevadí. Ženšen je pro mě všeholék a vlasy po tomto šamponu rychle rostou a jsou pevné.
Za mě je tento šampon super Hladké krásné vlasy
Šampon je příjemný a hlavně kvalitní
Velmi kvalitní výrobek
Produkt který mám poprvé, zatím dobře čistí, příjemná konzistence.
Obecně jsem spokojená se šampóny Tiande, tak uvidíme.
Luxusní vůně , šampon je výborná záchrana na poníčené vlasy, po tomto šamponu též dobře rostou a jsou odolnější
Je vyborny
Krásně vyčistí vlasy a přitom je šetrný, vůně je přírodní, ale není nepříjemná, moc hezká ozdoba koupelny s kořenem ženšenu v lahvičce :-)
Kupuji opakovaně. Vlasy jsou silnější a nepadají.
Na tento šampon nedám dopustit. Je vynikající.
výborný, hodně zvlhčuje vlasy, nejsou suché
kupuji opakovaně
Fantastický. Vlasy jsou lesklé, pevné, nepadají. Prostě zázrak.