když je uvedeno - krém - nečekala jsem gel, který mi nevyhovuje

Oční krém tianDe Sheep Placenta je pro většinu uživatelů příjemný a účinný v péči o oční okolí. Vyniká jemnou texturou, vůní a schopností nedráždit citlivou pokožku. Někteří zákazníci však zmiňují silný chemický zápach a změnu kvality oproti dřívějším verzím, což může ovlivnit spokojenost.
když je uvedeno - krém - nečekala jsem gel, který mi nevyhovuje
Příjemný na oční okolí, dobře se vstřebá a není mastný
Hydratace, výživa perfektní. Na otoky pod očima perfektní. Vůně je jemná, návyková. konzistence jemný gelík z ovčí placenty
Může se použít na celý obličej
Skvělý dlouhodobě používám
koupím si ji znovu
Dobré roztiratelny
Jsem spokojená s vyrobkem
Dobrý krém
Příjemná textura, vůně.
Spokojenost s krémem
Používám léta a je to jediný produkt který nedráždí mé oči a myslím že pleť kolem očí je elastická s minimem vrásek .
Příjemný, dobře účinky
Příliš krátká doba na hodnocení
těhotná dcera je maximálně spokojena
již jsem jednou psala, byla změněna vůně a to je pro mě důležité, a celkově mi nepřijde již v takové kvalitě jako dřív
Krásně voní, neštípe,nedráždí oční okolí.
Používám ho již několik let, chladivý a pleť je úžasná
Krém je cítit po chemii a hodně. Rozmýšlela jsem se jestli krém nevyhodím hned při prvním otevření. Rozhodně už ho nebudu objednávat.
Krásně se roztírá, příjemný. Velká spokojenost. Používám opakovaně.
Skvělý. Používám na celý obličej 2x denně. Za mě lepší, než jakýkoliv jiný proti vráskám
Velmi spokojená Můžu doporučit