Rychlý, neseká se, mnoho funkcí.
Už se doprodává

Rychlý, neseká se, mnoho funkcí.
Už se doprodává
Cena, ovládání
Kvalita zpracování, rychlost, přehlednost menu…
Je to již několikátý Android box který jsme používali ale tento ze všech je nejlepší a můžu jedině doporučit!
Wifi 5Ghz i 2,4Ghz i možnost Lan UTP kabelu
Již dostupná aktualizace na android TV 12
Výkon procesoru dostatečný, v porovnání i s těmi nejvýkonnější rozdíl poznáte minimálně
Lze opravdu vypnout a má dokonce vzadu i mechanické tlačítko na vypnutí, ale vypínat nemusíte, stačí jen uspat
Hlasové diktování přes ovladač
Možnost připojení periferií (klávesnice + myš) přes USB nebo Bluetooth
Škoda, že nemají i výkonnější model s rezervou výkonu do budoucna, jsem ze značkou tak spokojen, že bych si pořídil i vyšší model za vyšší cenu (současný výkon je dostatečný i pro verzi Android TV 12)
Dle mého názoru asi nejlepší TV android box na našem trhu. Před časem ještě přišla aktualizace na Android TV 12, což ještě stále nemají jiné dražší značky. Výkon procesoru je dostatečný, měl jsem možnost i vyzkoušet nejvýkonnější model od Homatics s mnohem výkonnějším procesorem a rozdíl poznáte minimálně. Prakticky jen v rychlejším spuštění aplikací a při jejich instalaci. Hry tam skoro stejně žádné nejsou a stejně bych je na tomto nehrál, to raději PC nebo nějakou herní konzoli. Mám ho na multimédia Netflix, Disney, Poda TV, Voyo, filmy s disku nebo flash disku přes VLC player a vše funguje na výbornou. Na rozdíl od jiných modelů lze kromě uspání (krátké zmačknutí power na ovladači), také vypnout (dlouhé podržení tlačítka) a má dokonce i manuální tlačítko vzadu na vypnutí. Pro někoho to muže být zbytečné, ale systém mi naběhne cca do 30 sekund a pokud chci zařízení opravdu vypnout nevidím důvod uživateli bránit. Například u značky Homatics, lze zařízení jen restartovat a pokud chcete zařízení vypnout musíte jen fyzicky vypojit ze zásuvky, jiná možnost prostě není. Jako by jste museli když chcete vypnout telefon vytáhnout baterku, což už u většiny telefonu ani nejde. Chápu, že mnozí lidé nevypínají ani televizi, ale když chci zařízení vypnout tak jako můžu telefon, proč mi bránit. U Thomsona to jde a přitom lze zařízení využívat i úplně stejně jako u Homatics a ještě mají i aktualizaci na verzi 12, kterou Homatics stále nemá.
Připojení na O2TV stále vypadává,buďto obraz zamrzne,nebo vypadne úplně,nebo se tam objevují z Goodlu obrázky.Stále se to musí znova načítat.
Málokdy je to bez omezení.
Přitom na PC O2TV je to v pořádku.
Nesplnilo očekávání
Velmi rychlé reakce, používám v kombinaci s lepší.tv
Jednoduché, rychle reaguje,pracuje jak má
Dělá to co má.Žádne prodlevy při přepínání kanálů.
Jsem nezjistil.
Dobrá koupě za tu cenu,lepší než od O2
rychlý, stabilní a odladěný systém
dva USB porty
slot pro paměťovou kartu
podpora HEVC H.265 a rozlišení 4K
Skvělá krabička, která ze starší televize udělá chytrou televizi.
Vše velmi dobře funguje.
Nezvyk . Ovladač bez číselných tlačítek.
Velmi kvalitní.
Prostě super...
Dobrý produkt za dobrou cenu.
Chvíli mi trvalo nastavení, ale nakonec se zdařilo.
Velmi rychle s veskerou Google podporou!
Ovladac super i rozpoznani hlasu.
Nepracuje s externim diskem..bud mam zastarali ssd disk a nebo je slaby adapter napajeni.Po rozjezdu disku se zarizeni opakovane restartuje...,pouzivam misto disku flash usb a bez problemu.
Cena vyssi,ale za to takrka bezproblemovy,rychli a spolehlivy stroj.
Přijatelná cena, jednoduché ovládání, rychlost odezvy, subtilní rozměry, plnohodnotné O2TV.
Super, všem váhajícím doporučuji.
Perfektní produkt. Snadná instalace, žádný problém. Tak to má být :)