Desková hra Recenze Thinkfun Rush Hour Bláznivá křižovatka

Recenze Thinkfun Rush Hour Bláznivá křižovatka

Zábavná logická hra pro děti i dospělé. Sestavujte dopravní prostředky tak, aby všichni měli volný průjezd. Můžete si zvolit různé úrovně náročnosti a přístupy k řešením. Hra obsahuje desku, řadu barevných dopravních prostředků a karty s řešením.

jezkova.vaclava24. března 2025

Super hra

Spokojenost vnoučat

Registrovaný uživatel28. prosince 2022

Logická hra, existuje i jako PC hra. Nutí přemýšlet malé i velké, jak popojet kterým autíčkem, aby se uvolnila cesta a červené autíčko mohlo vždy vyjet ven z parkoviště. Obsahuje 40 kartiček s úkoly různé náročnosti, na druhé straně je případné řešení. Syna (8 let), který rád hraje společenské a logické hry moc baví a zabavili jsme si i my dospělí. Oceňuji i "šuplíček" vespod plastové hry, na kartičky, nepoztrácí se a nezničí. Lehká, přenositelná, lze hrát i v autě.

Kartiček s úkoly by za mě mohlo být určitě víc.

Registrovaný uživatel24. dubna 2022

Doporučuji, skvělá hra i pro dospělé! Skladná i na cesty..

Registrovaný uživatel27. února 2022

Logická zábavná hra, podporuje strategické myšlení, při úspěšném vyřešení , následující karta pousova hráče do tezsiho levelu. Na spodní části karet je zobrazen postup, pokud by si hráč nevěděl rady. Je skladna, je možné vzít kamkoliv sebou. Muže hrát jedinec i skupina.

Spokojenost, skvělá hra.

Registrovaný uživatel20. prosince 2021

Perfektní logická a strategická hra pro děti i dospělé.