Příkon 1000 W, hmotnost 1,2 kg, ochrana proti přehřátí, sous-vide, elektrickýVařte jako profesionálové! Sous-Vide je vaření při konstantní nízké teplotě ve vakuu. Takto připravované pokrmy si zachovají všechny chutě a vůně, které jimi prostoupí a budou rovnoměrně propečeny.
Vařte jako profesionálové! Sous-Vide je vaření při konstantní nízké teplotě ve vakuu. Takto připravované pokrmy si zachovají všechny chutě a vůně, které jimi prostoupí a budou rovnoměrně propečeny. Ingredience neztratí na objemu a budou mít pokaždé stejný tvar i barvu. Metodou Sous-Vide můžete připravovat maso, ryby, zeleninu, ale i například vejce. Maso bude vždy měkké a šťavnaté a u steaku dosáhnete vždy požadovaného propečení. Vše je navíc velmi snadné a pohodlné. Ingredienci uložíte do speciálního sáčku společně s bylinkami a kořením. Ze sáčku vysajete veškerý vzduch pomocí vakuovačky. Sáček pak vložíte do vodní lázně, kterou ohříváte ponorným vařičem.