Pracuje dobře, výběr z programů stačí skoro na vše podstatné
Variabilita a skladnost
Kvalitní povrchy nádob
Kratší kabel, který vadí při skladování
V madlech zůstává voda
Vyzkoušen při tažení vývaru, páře i při smažení; chystám se na sous-vide a nečekám zklamání. Hrnec lze hezky rozložit, konkurenční výrobky bývají zpravidla moc vysoké, takže Nerudovská otázka (Kam s ním?) je tady snadno řešitelná. U M90 si nádoby seskládáte podle potřeby, byť v madlech zůstává voda a při utírání je třeba na to myslet. Povrch je ale (zdá se) opravdu kvalitní a dobře se umývá. Chvíli vám potrvá, než se s ním naučíte pracovat, ale pak už to jede :)
Vývar jsem táhnul přes noc, paráda. Smažení je vhodné přes funkci gril, kdy se po dosažení teploty začne se signálem odpočet času. Dosažení teploty oleje 180 °C na tresku v těstíčku bylo v rámci několika minut, takže spokojenost s rychlostí. Smažení bylo krásně rovnoměrné (toho jsem se bál, že nebude), takže šlo všechno v 1 čas ven. Prostor na 2 knedlíky v páře z 0,5 kg mouky stačí. Jako gril bych ho ale nepoužíval, lepší je dvouplotýnkový kontaktní. Koupil bych znovu, ušetří místo za hrnec na knedlíky, mašinku na sous-vide i za fritézu. Tažení vývaru v troubě, tak na to už můžete zapomenout. To je to, proč jsem ho kupoval. Takže doporučuju ostatním.