Po dvou měsících přestal fungovat

Po dvou měsících přestal fungovat
Kdyby hrnec fungoval,tak by byl moc dobrý, jenže nefunguje, je technicky nedokonalý.
Hrnec mám necelý rok a za tu dobu byl 2x reklamované, poprve uznaly,podruhé,když jsem ho chtěla vratit,tak mi reklamaci neuznaly. Opravu jsem musela zaplatit a hrnec stejně nefunguje. Je to technicky nedomyšleny a dokud si to výrobce neuvědomí,je to zmetek.
NEDOPORUČUJI!!!!!!
pomalé vaření výborné, klasické vaření taky skvělé, páru jsem ještě nezkoušela
uvařím v něm vše,co potřebuji
Líbilo se mi, že má produkt více fcí než jen horkovzdušnou fritézu, kterou jsem si přála pořídit.
Hranolky, kterými jsem začala jako prvními měly trochu barvu po hodině, jakákoli obyčejná horkovzdušná fritéza to zvládne za 20 minut. To mě velmi zklamalo a na další programy multifunkce jsem už ztratila nadšení.
Košík je velmi neprakticky vyjímatelný.
Zajímalo by mě jestli řízek na obrázku byl udělaný v tesle!
Návod k produktu je nejasný.
Nedoporučuji v žádném případě!
Vše funguje
Výrobce mohl do kuchařky dát aspoň recepty ke tlačítkům v menu hrnce,takhe si musíme hledát postupy vaření na internetu
Jsme spokojení, internet je plný receptů pro vaření s tímto a podobným hrncem
Máme ho 5 měsíců a už je rozbity
jídlo se děla rychle, moc se nám líbilo vaření v páře
Po měsíci používání hlasilo chybu , reklamaci neuznali , prý používáme hodně oleje a my to právě koupili , pro zdravé vaření proto olej nepoužívám .Záruku nám zrušili a nyní se loupe dno v hrnci .Používáme ho minimálně a stejky se v něm bojím dělat. Pomalé vaření všude kolem voda .
Takže jedno velké zklamání je to hrozný šunt a už nikdy Teslu
Jednoduché a rýchle varenie
Kvalitne spracovanie
Úspora času a energii
Rychlá příprava,vše v jednom.
Špatný návod na sestavení,hrozně špatně se čistí fritéza,kuchařka také jen orientační-pokus omyl,videa na yutube take o ničem.
Trochu jsem zklamán,příště bych koupil od jiné firmy.
Opravdu hodně kuchyňských spotřebičů v jednom zařízení, snadné ovládání
Malá nádobka na odkapávání zkondenzované vody. Vnitřní hrnec není moc vhodný na smažení. Hodilo by se silnější dno a teflonový povrch
Pro mě, coby majitele menší kuch. linky s velmi omezeným úložným prostorem je tohle opravdu skvělý přístroj. Některé funkce jsou samozřejmě více či méně kompromisní. Například klasickou sušičku potravin tento hrnec z kapacitních důvodů pochopitelně nenahradí. Některé specializované přístroje, které tento hrnec nahrazuje mají zase třeba více nastavení,... Ale za mě i tak výborný pomocník. Používám ho pravidelně. Menší nádobka na zkondenzovanou vodu je problém hlavně při pomalém vaření polévek. Řeším to tak, že mám hrnec ve dřezu, nebo přistavím větší nádobku
Multifunkční hrnec
Nefunguje po pár dnech. Jak už bylo zde napsáno, objevil se na displeji E4. Na spodní plotynce se udělaly boule
Takže reklamace.
Zklamaní
Ano . Jsem spokojená s produktem. Vše ok..
Perfektni u vareno
dárek pro manžela, zatím spokojenost, požívá neustále
zatím žádné, jen trochu složitější návod na obsluhu, kuchařka se moc nepovedla
zatím velká spokojenost
splnoval vše co jsem očekával a hlavně nebyl teflonový
vše vaří jak má,do rýžovaru je potřeba dávat víc vody
je to povedený výrobek
Pokud fungoval ,tak jsem byl spokojen
Po 6-8 použitích porucha snímače... jako u spousta dalších recenzí E4
hrnec s mnoha funkcemi
pěkný moderní hrnec
Zatím jsem v něm vařila polévku a jsem spokojena úspora času.