Multifunkční hrnec Recenze TESLA EliteCook K50

Recenze TESLA EliteCook K50

Jednoduše dejte všechny ingredience do hrnce, zvolte program a dále se nestarejte! S multifunkčním elektrickým tlakovým hrncem Tesla Elitecook K50 můžete vařit, péct, vařit na páře, smažit, pomalu vařit vaše oblíbená jídla jako například klasický kuřecí vývar, guláš, hovězí pečeni, těstoviny, zelí, perkelt, brambory, rýži, fazole, kuře, chilli, různé druhy masa a další - podobně jako v klasickém…

Registrovaný uživatel27. srpna 2022

Mám již druhý,první cca 3 roky,velka spokojenost

Není mozné mýt v mýčce

Registrovaný uživatel26. března 2022

vaření pod tlakem v naprosté tichosti, upouštění tlaku naprosto čisté,

funkce Sous vide, která nabízí k vaření pouze vyšší teploty (85-93st.), než které jsou pro tento druh vaření běžné

celková spokojenost, zatím nevyzkoušeny všechny funkce

Registrovaný uživatel31. ledna 2022

Jednoducha obsluha, rychlost vareni

Registrovaný uživatel7. prosince 2021

Je v ceskem jazyce, rychle, zdrave vareni, asi 3x do tydne.

Registrovaný uživatel3. října 2021

Obdržel jsem před 2 dny

Registrovaný uživatel2. srpna 2021

Zatím nevím ještě jsem v něm nevaril

Registrovaný uživatel16. července 2021

Rychle vaření v jednom hrnci . Ráno vložím do hrnce a přijdu z práce a je uvareni

Registrovaný uživatel15. února 2021

plní, co slibuje

Miroslav Hájek28. ledna 2021

Nefunční hned po vybalení z krabice Pomalý Hlučný Nebezpečný - nebezpečí opaření TESLA - TEchnicky SLAabé Made In China Chybí doklad o provedené tlakové zkoušce při výrobě

Hrnec nefungoval již po vybalení z krabice. Z hrnce uchází nekontrolovatelně pára, po natlakovaní z hrnce vystříkla pod tlakem omáčka a ohodila celou kuchyňskou linku. Reklamace výrobcem neuznána s tím že jsme si hrnec rozbyli sami. Po této zkušenosti a zkaženych vánocích nám výrobek se značkou TESLA nesmí do domu. Raději vyberte jinou ověřenou značku.

Registrovaný uživatel16. ledna 2021

Chvily to trvalo než si manželka zvykla

zatim ne

Blanka Dostalova6. prosince 2020

Perfektní vaření. Rychlé chutně.

Po 11 měsících rezaví,reklamováno ,reklamace neuznana prý namočen. Doma zapnut a už ani nefungoval. Už nikdy.

Registrovaný uživatel12. ledna 2020

Fofr vaření Nepřipaluje Stačí vypláchnout horkou vodou a je umytý Video recepty na YouTube Možnost dokoupit příslušenství Příznivá cena Jedním slovem SUPER

Vyzkoušela jsem již několik rychlohrnců ale tento je jednička mezi všemi co jsem doposud měla možnost vyzkoušet vaření. Naprostá spokojenost

Registrovaný uživatel11. listopadu 2019

Rychlé vaření