Toustovač Recenze Tescoma President 3 v 1 sendvičovač

Recenze Tescoma President 3 v 1 sendvičovač

Sendvičovač Tescoma President 3 v 1 je vynikající pro přípravu zapékaných sendvičů, pečených vaflí, grilování panini, zeleniny, masa, ryb apod. Je multifunkční, se 6 vyjímatelnými zapékacími a grilovacími deskami. Tescoma President sendvičovač 3 v 1 je vyroben z kvalitního kovu, tepelně odolného plastu a nerezavějící oceli, desky disponují prvotřídním antiadhezním povlakem. Recepty jsou součástí…

pancl.petr2. října 2025

Vyměnitelné sady zapékacích vložek sendvičovače.

Velmi lehce se při čištění sendvičovače (i houbičkou na teflon) odře zapékací teflonová plocha.

lac.lenka7. března 2024

Výhodou je,že se dají vyndavat formy

Představovala jsem si ho větší

Zboží jsem vrátila ,chtěla bych větší formy , hlavně na sendviče

ivana29. ledna 2024

Vybrala jsem si tento sendvičovač, že má vyměnitelné plotýnky. Při prvním použití šel ze zadní části mírný kouř, ale píši to v návodě, že je to v pořádku, vypaluje se to. Při dalším používání už nic takového nebylo a přístroj nesmrdí plastem, jako je to u jiných.. Na plotýnku se v pohodě vejde "americký" toustový chléb. Velká výhoda že jdou plotýnky vyměnit a omývat, výměna jde lehce, plotýnky musí zaklapnout. Trochu déle se nahřívá, ale toust i zapečená bageta jsou za 5minut hotové , hezky propečené, sýr nevytéká, okraje nejsou tvrdé. Zavírání šlo z počátku trochu těžce otevírat, ale po pár použití to jde lehce otevřít i zavřít. Vzhled běžný , šňůra asi 50 cm, ale u mě v pohodě stačí do zásuvky.

janka21. ledna 2024

Výborné vafle

Registrovaný uživatel5. ledna 2024

Můj minulý sedv. byl hodně starý a ještě neposkytoval ty možnosti, co tento. I když fungoval, vyměnila jsem ho, protože mě zaujaly vyměnitelné plotýnky u nového.

Jenom si přeji, aby vydržel dlouhá léta co minulý.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2023

3 v1 vše funguje

Registrovaný uživatel28. října 2023

Rychla priprava teple svacinky. Zakoupeno v akci za slusnou cenu - v cenove relaci na znackove zbozi. Snadna udrzba dobry navod na obsluchu proste faj vyrobek unas 100% spokojenost

Registrovaný uživatel6. října 2023

jeví se jako kvalitní zboží ještě jsem ho neměla možnost celkově vyzkoušet

Registrovaný uživatel27. září 2023

Peče výborně.

Desky se snadno čistí a vyměňují.