Přírodní produkt Recenze Terezia Company Menopauza 60 cps.

Recenze Terezia Company Menopauza 60 cps.

Kombinace přírodních složek houby maitake a 6 bylin, které příznivě působí na hormonální rovnováhu ženy před i během období menopauzy. Rozchodnice pomáhá organizmu přizpůsobit se emocionálnímu a fyzickému napětí. Kotvičník má uklidňující účinek na nervový systém. Drmek obecný přispívá k hormonální rovnováze a ke zmírnění symptomů menopauzy, jako jsou pocení, návaly horka a náhlé změny nálad.

langovamiloslava901. září 2025

Bylinky

Skvělý,účinný.

Hana Žižková20. února 2025

výborný doplněk, pomáhá k celkovému zklidnění a vyrovnanosti v období menopauzy. Užívám již třetí měsíc a cítím se dobře.

prvnioriginal12. února 2025

- mám s ním dlouhodobé dobré zkušenosti - jde o český produkt

karlakrejci27. ledna 2025

Pomáhá při menopauze, úzkosti a nervozita jsou menší i návaly nejsou tak časté. Doporučuji.

benesova.tabor2. ledna 2025

Produkt mi doporučila známá - provozovatelka Lékárny. Zatím užívám 1. měsíc, zavolejte mi cca za 2 měsíce a sdělím zkušenosti (tel. 733 387 417)

Registrovaný uživatel13. července 2024

Produkt jsem si koupila kvůli častým návalům horka v menopauze. Avšak ani po dvou měsících užívání jsem neviděla naprosto žádné zlepšení. Je možné, že někomu tento produkt pomůže, protože každá žena je jiná, ale pro mě to bylo úplně k ničemu.

Registrovaný uživatel24. června 2022

Bez účinku

Registrovaný uživatel23. června 2022

Návaly skončili druhý den. Skvělý!! Doporučuji

Doporučuji. Supr na návaly. Zmizely mi během dvou dnů.

Registrovaný uživatel19. května 2022

Fungují. Doporučuji

Registrovaný uživatel1. března 2021

líbilo se mi složení doplňku a tak jsem ho zkusila...a funguje, návaly skončily,ani jsem nečekala jak rychle...

za mně skvělý produkt