Domácí pekárna Recenze Tefal Pain et Tresors PF250135

Recenze Tefal Pain et Tresors PF250135

Pečivo je neodmyslitelnou součástí našich jídelníčků. Někdy však není čas chodit neustále do obchodu pro čerstvé rohlíky nebo chléb. S domácí pekárnou Tefal PF250135 si snadno přichystáte v pohodlí vlastní kuchyně voňavý teplý chleba, u něhož si navíc můžete zvolit, jaké ingredience k jeho přípravě využijete. Zařízení je multifunkční, kromě samotného pečiva lze přichystat také jogurt a další…

Registrovaný uživatel26. listopadu 2023

Pekárna má sice 20 programů, ale ani jeden na upečení normálního pšeničného chleba. To mě moc zklamalo, vůbec mě to nenapadlo, kdybych to věděla, tak bych ji nekoupila.

Registrovaný uživatel1. srpna 2022

Peče úžasný chleba

Uvítala bych podsvícení displeje

Super investice

Registrovaný uživatel20. dubna 2022

špatně promíchání těsta zůstává po upečení v těstě nepromíchaná mouka .Chleba po upečení vypadá jako nevykynutý .Další nedostatek který nám opravdu vadí je to že návod není v Češtině..Zkoušela jsem několik druhů těsta a pokažde ten samý výsledek.Mrzí nás že je jenom 14 dnů na vrácení .Byla jsem v lázních a pekla jsem až po uplynutí doby vrácení.Nyní budeme pekárnu vracet pro naprosto nevyhovující.Bohužel jsem nenašla žádný servis kam bych se mohla obrátit.

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

Jsem spokojená a nadšená je kvalitní zboží vše co jsem skusila vše mi vyšlo perfektní.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2021

Skladná, dobré programy

Registrovaný uživatel4. února 2021

Vybral jsem si Tefal protože je to známá a spolehlivá značka. Pekárnu jsem si vybíral podle funkcí a rozměrů. Pekárnu používáme 2x do týdne.

Registrovaný uživatel20. ledna 2021

Vrátila jsem jej, byl úplně nečitelný tmavý displej.

vracen