Recenze Tefal OptiGrill+ GC714834

Kontaktní gril Tefal GC714834 Optigril+ v černém provedení s příslušenstvím pro přípravu slaných i sladkých pokrmů, které nabízí nekonečné možnosti: pečení, vaření/ohřívání nebo opékání díky manuálnímu režimu se čtyřmi nastaveními teploty. 6 automatických programů a barevný indikátor stupně propečení pro vždy perfektní výsledky od krvavého po dobře propečené maso.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Tefal OptiGrill+ GC714834 je podle recenzí spolehlivý a snadno ovladatelný gril s kvalitním nepřilnavým povrchem. Vyniká jednoduchostí obsluhy, rychlou přípravou pokrmů a možností přípravy různých druhů potravin. Jedinou výtkou je absence automatického vypnutí při nízké teplotě.

• Jednoduchá obsluha
  • Kvalitní nepřilnavá úprava plotýnek
  • Snadné mytí a údržba
  • Šťavnatost masa a rovnoměrné propečení
  • Možnost přípravy zeleniny a pečiva
  • Při nízké teplotě se gril sám nevypne po dosažení nastavené teploty

Registrovaný uživatel8. března 2023

- super zkušenosti z předchozím Optigrillem - jednoduchý, spolehlivý - časté použití

Registrovaný uživatel26. prosince 2022

Na doporučení kolegyně, jsem si gril po dlouhé době konečně koupila a jsem s ním velmi spokojená.

Vláďa20. listopadu 2022

snadná obsluha kvalita grilování odnímatelné grilovací desky dobře se myje

Registrovaný uživatel28. října 2022

O dovolené přivezl tento gril syn na chalupu, natolik mne uchvátil, že jsem si jej pořídila sama, včetně pečící nádoby, tu dokoupím i synovi k Ježíškovi... Kvalitní , nepřilnavá úprava plotýnek i pekáčku, dá se mýt v myčce, ale stačí opláchnout horkou vodou, nechat okapat a je hotovo. Jednoduchá obsluha, srozumitelné nastavení, podle druhu připravovaných potravin, světelné i zvukové upozornění . V pečící nádobě jsem peka jablečný koláč, kuřecí křídla a stehna, zapékala zeleninu... Maso bylo šťavnaté s křupavou kůrčičkou a hlavně hotové za krátkou dobu. Nemusím zahřívat velkou troubu, tudíž i úspora energie . Štrůdl byl zlatavý ze všech stran, rovnoměrně upečený. Tousty s chleba i baget nemají chybu... Gril používám téměř denně a jsem maximálně spokojená.

Maximální spokojenost, vřele doporučuji.

Jakub Lojka28. června 2022

Výběr programů Doba přípravy Šťavnatost masa Možnost přípravy zeleniny Použití přídavného pekáčku

Skvělý pomocník do kuchyně, který urychlí práci a námahu. Nemusíte přemýšlet a googlit, jak dlouho maso připravovat. Takže pro začátečníka jako já super! Maso je šťavnaté.

Registrovaný uživatel21. března 2022

Je to jednoduché a dobře se to myje.

Doporučeno kolegy a funguje to! Jen konkretní odstavení funkce podle typu masa je potřeba vychytat!

Smilk On23. března 2021

Tento gril jsem zakoupila protože je s ním máma velmi spokojená, takže byl jasná volba po rozbití mého starého.

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

dizainové se mi velmi líbil splňoval moje požadavky jednoduchá obsluh

pokud si nastaví nízká teplota po jejjím dosažení se sám nevypne

Registrovaný uživatel13. ledna 2018

snadné ovládání manipulace a mytí