Recenze Tefal Easy Fry Infrared EY8328E0
Rychlost jakou se začne jídlo ohřívat a je hotové
Rovnoměrnost jakou se jídlo zahřívá
Relativně nízká hlučnost
Okénko a světlo
Ani z návodu není jasné co jednotlivé režimy konkrétně dělají. Příkladem není vůbec jasné co se změní pokud nastavím stejnou teplotu a čas když dám program AirFry nebo Roast nebo Grill.
Madlo koše nepůsobí zrovna pevně a pokud tam máte něco těžšího máte pocit že se vylomí.
Kupovat jsem v akci lehce přes 2k a za tu cenu jsem s tím maximálně spokojen. Udělám tam jídlo pro 4 lidi úplně bez problémů Vejde se tam celé kuře, nebo dva velké stejky. Pokud bych měl dávat plnou cenu tak bych asi čekal více (hlavně stran popisu funkcí a kvality zpracování), nebo bych koukal po jiné.
Pěkná, nezabere moc místa, má dostatečný prostor na vaření.
Krátký kabel. Koš se trochu odírá při zasouvání a vysouvaní. Špatně se umývají připečeniny na dně koše.
Zatím moc nevyzkoušeno, vaří jinak než předchozí, jednodušší fritéza, musíme se naučit v ní vařit.
Tichá
Rychlá oproti jiným fritezam
Akorát hlasitá signalizace
Okénko
Lehká
Displej nahoře a práší se na něj
Celkově jsem velmi spokojená a doporučuji každému. Díky infračervenému záření je příprava jídla neskutečně rychlá a dělá úžasnou krustu